Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 10. januar 2015. godine

Zemljani znaci

Evo subote koja će biti dobra za sve vrste izleta i putovanja.

Uživajte istražujući okolinu svog mesta, a ako i bude bilo hladno, prijaće nam svima da danas budemo makar na kratko na svežem vazduhu. Ako imate mogućnosti, baš danas biste mogli da se otisnete na neko dalje putovanje. I izlet i putovanje – obećavaju.

Ako ne možete da se danas dislocirate, osigurajte sebi dobru zabavu tako što ćete kontaktirati prijatelje i poznanike. U društvu drugih, danas ćete uživati bez obzira da li ste na poslu ili uživate u slobodnom vremenu. Jer ovo je dobar dan za zajedničko delovanje.

Ako treba nešto da odradite, potrudite se da se udružite sa nekim. Posao će biti mnogo lakše i bolje završen. Dakle – obezbedite društveni rad i zabavu sa društvom.

Slično tome, bez obzira da li je reč o poslu ili ličnoj kupovini – danas je pogodan dan za trgovinu. U poslu ćete dobro proći bez obzira da li kupujete ili prodajete, a ako kupujete za sopstveni groš – bićete zadovoljni kupljenim.

Mesec danas prolazi drugom polovinom znaka Device. Ako ste rešili da sredite svoj dom, ne zaboravite na savet da sve aktivnosti danas obavljate u društvu, ali ne zaboravite i da Mesec u Devici označava i dane kada je dobro brinuti se i o sopstvenom telu, a ne samo o urednosti i lepoti prostora u kome živimo.

Kako je Mesec u skladnom odnosu sa Suncem u Jarcu, danas će svaki oblik fizičke aktivnosti biti višestruko blagotvoran za naš organizam, ali se potrudite da makar nekoliko minuta te aktivnosti bude na svežem vazduhu. Iako su oba Svetla u zemljanim znacima, današnji dan je dobar i za vodene tretmane.

U današnjem danu najviše uživaju pripadnici zemljanih znakova: Bikovi, Device i Jarčevi.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija