Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 10. januar 2015. godine

Horoskop za subotu, 10. januar 2015. godine

Horoskop za subotu, 10. januar 2015. godine

Evo subote koja će biti dobra za sve vrste izleta i putovanja.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Uživajte istražujući okolinu svog mesta, a ako i bude bilo hladno, prijaće nam svima da danas budemo makar na kratko na svežem vazduhu. Ako imate mogućnosti, baš danas biste mogli da se otisnete na neko dalje putovanje. I izlet i putovanje – obećavaju.

Ako ne možete da se danas dislocirate, osigurajte sebi dobru zabavu tako što ćete kontaktirati prijatelje i poznanike. U društvu drugih, danas ćete uživati bez obzira da li ste na poslu ili uživate u slobodnom vremenu. Jer ovo je dobar dan za zajedničko delovanje.

Ako treba nešto da odradite, potrudite se da se udružite sa nekim. Posao će biti mnogo lakše i bolje završen. Dakle – obezbedite društveni rad i zabavu sa društvom.

Slično tome, bez obzira da li je reč o poslu ili ličnoj kupovini – danas je pogodan dan za trgovinu. U poslu ćete dobro proći bez obzira da li kupujete ili prodajete, a ako kupujete za sopstveni groš – bićete zadovoljni kupljenim.

Mesec danas prolazi drugom polovinom znaka Device. Ako ste rešili da sredite svoj dom, ne zaboravite na savet da sve aktivnosti danas obavljate u društvu, ali ne zaboravite i da Mesec u Devici označava i dane kada je dobro brinuti se i o sopstvenom telu, a ne samo o urednosti i lepoti prostora u kome živimo.

Kako je Mesec u skladnom odnosu sa Suncem u Jarcu, danas će svaki oblik fizičke aktivnosti biti višestruko blagotvoran za naš organizam, ali se potrudite da makar nekoliko minuta te aktivnosti bude na svežem vazduhu. Iako su oba Svetla u zemljanim znacima, današnji dan je dobar i za vodene tretmane.

U današnjem danu najviše uživaju pripadnici zemljanih znakova: Bikovi, Device i Jarčevi.