Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 10. jun 2015. godine

Horoskop za sredu, 10. jun 2015. godine

Horoskop za sredu, 10. jun 2015. godine

Sreda nije izuzetak u ovoj sedmici: dan je veoma pozitivan i ostavlja mogućnosti za uspeh i u ljubavi i na poslu.

Fotografija: Skok ka Suncu Christophe Kiciak

Iako je i ovaj dan, kao i drugi ove sedmice, malo zbunjujuć i teško se shvata logika stvari, komunikacija je odlična, a nedostatak činjenica potire naglašena sposobnost shvatanja šire slike i građenja teorija.

Nije baš preporučljiva u savremenom poslovnom svetu, ali će, čak i kada je posao u pitanju, sposobnost intuitivnog povezivanja stvari danas dobro doći mnogima. Ne moramo sve uvek da shvatimo, ponekad je dozvoljeno i postupati po osećaju. Kasnije ćemo imati prilike da logički opravdamo svoje postupke.

Dan je veoma povoljan za trgovinu, bez obzira da li u njoj učestvujete kao prodavac ili kupac i bez obzira o kojoj robi je reč.

U doba retrogradnog Merkura nije preporučljivo potpisivati ugovore, ali danas biste mogli da finiširate neke važne pregovore.

Uostalom, nekad je nemoguće zaustaviti događaje da bi se sačekao bolji astrološki trenutak. Ako je neodložno, potpišite i ugovor – dobro čitajte i sitna slova ugovora – to bi bila generalna preporuka za sva dokumenta koja se potpisuju u vreme retrogradnog Merkura, ali danas, ponovo: osećaj ima posebnu težinu.

Ako osećate da je nešto u redu, ako to vidite u očima druge strane ili osećate u stisku ruke, velika je verovatnoća da ste u pravu.

Ovo je neobično preporučivati u poslovnoj sferi, a mnogo uobičajenije kada su u pitanju ljubavni i drugi međuljudski odnosi. Sve gorenavedeno može se primeniti i ovde.

U ljubavnim odnosima pak imamo i mogućnost da neke probleme koji vuku korene iz prošlosti uspešno razrešimo. Mogli bismo i naići na osobu koju smo poznavali, nekada davno. Možemo je zaista sresti ili naleteti na nju u virtuelnom svetu interneta.

Ovaj dan inače na neobičan i originalan način spaja staro i novo. Možemo primeniti i svoje novousvojeno viđenje sveta na razrešenje nekih prošlih problema.

Nemojte utuliti čarobnost ovog dana tako što ćete ustuknuti pred drugačijim i novim. Ako nešto do sada niste činili, ako do sada nešto niste probali, ako nikada niste ni očekivali da je na stvari moguće gledati i iz tog nekog drugačijeg ugla, ne znači da to ne treba da uradite. Verujte sebi danas.

Dugotrajni astrološki uticaji: