Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 3. april 2015. godine

Horoskop za petak, 3. april 2015. godine

Horoskop za petak, 3. april 2015. godine

Dan se razvija po jutarnjem planu, nema velikih trzavica, mnogi tek danas sigurnim korakom grabe ka sreći, a onda bi, u toku popodneva ili večeri, mogle stići uznemirujuće glasine.

Jutro je užurbano, mnogi završavaju sitnice koje se vuku kroz čitavu sedmicu već, planiraju se novi zadaci i obaveze. Ne bi trebalo da bude veće nervoze.

Međutim, kako se dan bude bližio podnevu, mogli bismo shvatiti da je potrebno promeniti način delovanja kako bismo izašli u susret svojim potrebama. Menjamo, neko manje, neko više, kurs, sa osećanjem da bismo mogli ščepati neku dobru priliku koja nam se otvara.

A primetili smo, već dosad, da bi neka vrata koja su nam se ukazala mogla voditi ka boljem sutra. Zato sada usklađujemo rad sa tim, možda i sasvim novim, ciljem.

Danas imamo dosta kontakata, ali to većini neće biti naporno. Jednostavno, uživaćemo u konverzaciji čak i onoj usputnoj, pre ili posle poslovnih razgovora, sa komšilukom u prolazu, prodavcima u radnjama… Što više razgovora, više i mogućnosti da se čuju glasine ili direktno ili kroz povezivanje raštrkanih delića razgovora.

Dobro je što danas ima dovoljno staloženosti i mudrosti, pa većina neće odreagovati čim čuje ili shvati ono što je do tad bilo tajna, a sada se pojavljuje kao iznenađenje.

Najbolje bi bilo ostaviti sebi mogućnost da natenane saznate više kako biste mogli da sudite, ako je uopšte potrebno da donesete sud. Možda će biti dovoljno da prihvatite stvari onakve kakve jesu.

Dugotrajni astrološki uticaji: