Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 10. maj 2015. godine

Horoskop za nedelju, 10. maj 2015. godine

Horoskop za nedelju, 10. maj 2015. godine

Savet da ne verujete svojim procenama važi i danas, a veza sa jučerašnjim danom ogleda se i u lakoj komunikaciji.

Fotografija iz teksta Društveni život

Nedelja je, međutim, dan koji nudi mogućnost kontakta sa širim krugom ljudi, a moguća su i sasvim nova poznanstva. Bolji su odnosi sa ljudima koji nam nisu bliski.

Odnosi u porodici i odnosi među parovima mogli bi biti manje opušteni. Iako ništa ne ukazuje na direktne sukobe, nije uputno danas otvarati stare probleme i preispitivati vezu.

Pored opšte tendencije da ne razumemo dobro drugu stranu, u ličnim odnosima bismo mogli imati i problem preosetljivosti sa jedne i kritičnosti sa druge strane. Dakle (da bi bilo potpuno jasno), lako bi danas mogle da nas povrede reči partnera ili člana porodice, a da pritom, mi sami ne pazimo kud udaramo jezikom.

Generalno, moguće su brige zbog finansija, a i to bi moglo da se odrazi na odnose unutar porodice. Danas bismo mogli da se zabrinemo zbog razlike, koja u trenutku deluje nepremostivo, između želja i mogućnosti.

Šta želite da posedujete, da sebi ili sebi dragim ljudima priuštite, a sa čime raspolažete? Razmišljanje o ovome može da uspaniči čoveka. Jer želje iz perspektive trenutnih mogućnosti često deluju nedostižno. I eto nama osećaja bespomoćnosti i depresije.

Ako se danas ovakve misli rode, nemojte ih suzbijati, stavite na papir sve što mislite da je potrebno i ono što znate da imate, ali nemojte da donosite zaključke. Niti o tome da li je moguće imati željeno, a naročito ne zaključke o tome kako biste sve mogli da dopunite svoj novčanik.

Jer, podsećamo: danas nismo baš najrealniji u proceni situacije.

Ni po koju cenu nemojte o finansijama i o planovima za kupovinu ili slično, raspravljati sa članovima porodice ili partnerom. Svađe su u tom slučaju neminovne.

Danas je potrebno da prilagodimo želje i mogućnosti, pa je izvesno da bi svaki član porodice u toj situaciji mogao da razmišlja da je drugome lakše da napravi ustupke i da žrtvuje svoje želje.

Veče je lepo za druženje, ali ne ulazite u bilo kakve verbalne duele i nemojte pokušavati da nametnete svoje mišljenje. Ako ste spremni da se opustite i da jednostavno uživate u društvu drugih poštujući njihovo pravo na različitost, veče bi moglo biti zanimljivo i veoma prijatno.

Dugotrajni astrološki uticaji: