Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 10. maj 2015. godine

Savet da ne verujete svojim procenama važi i danas, a veza sa jučerašnjim danom ogleda se i u lakoj komunikaciji.

Fotografija iz teksta Društveni život

Nedelja je, međutim, dan koji nudi mogućnost kontakta sa širim krugom ljudi, a moguća su i sasvim nova poznanstva. Bolji su odnosi sa ljudima koji nam nisu bliski.

Odnosi u porodici i odnosi među parovima mogli bi biti manje opušteni. Iako ništa ne ukazuje na direktne sukobe, nije uputno danas otvarati stare probleme i preispitivati vezu.

Pored opšte tendencije da ne razumemo dobro drugu stranu, u ličnim odnosima bismo mogli imati i problem preosetljivosti sa jedne i kritičnosti sa druge strane. Dakle (da bi bilo potpuno jasno), lako bi danas mogle da nas povrede reči partnera ili člana porodice, a da pritom, mi sami ne pazimo kud udaramo jezikom.

Generalno, moguće su brige zbog finansija, a i to bi moglo da se odrazi na odnose unutar porodice. Danas bismo mogli da se zabrinemo zbog razlike, koja u trenutku deluje nepremostivo, između želja i mogućnosti.

Šta želite da posedujete, da sebi ili sebi dragim ljudima priuštite, a sa čime raspolažete? Razmišljanje o ovome može da uspaniči čoveka. Jer želje iz perspektive trenutnih mogućnosti često deluju nedostižno. I eto nama osećaja bespomoćnosti i depresije.

Ako se danas ovakve misli rode, nemojte ih suzbijati, stavite na papir sve što mislite da je potrebno i ono što znate da imate, ali nemojte da donosite zaključke. Niti o tome da li je moguće imati željeno, a naročito ne zaključke o tome kako biste sve mogli da dopunite svoj novčanik.

Jer, podsećamo: danas nismo baš najrealniji u proceni situacije.

Ni po koju cenu nemojte o finansijama i o planovima za kupovinu ili slično, raspravljati sa članovima porodice ili partnerom. Svađe su u tom slučaju neminovne.

Danas je potrebno da prilagodimo želje i mogućnosti, pa je izvesno da bi svaki član porodice u toj situaciji mogao da razmišlja da je drugome lakše da napravi ustupke i da žrtvuje svoje želje.

Veče je lepo za druženje, ali ne ulazite u bilo kakve verbalne duele i nemojte pokušavati da nametnete svoje mišljenje. Ako ste spremni da se opustite i da jednostavno uživate u društvu drugih poštujući njihovo pravo na različitost, veče bi moglo biti zanimljivo i veoma prijatno.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija