Foto albumi Ideje za uživanje

Valjevskim stazama fotografa Sretena Pantelića

Valjevski fotograf Sreten Pantelić poznati je autor na sajtovima koji okupljaju veliki broj fotografa iz celog sveta kao što su photoblink.com ili photo.net

Pantelić je prevashodno posvećen takozvanom žanru “lajf foto” (life photo – fotografije života), a naročito je prepoznatljiv po svojim pejzažima i mističnim maglovitim ambijentima iz okoline svog rodnog Valjeva.

Sneg koji je pao u celoj Srbiji krajem januara 2014. godine, Pantelić je iskoristio da se još jednom prošeta po okolini Valjeva i uhvati prizore zimske idile.

Celu galeriju fotografija nastalu 26. januara 2012. godine u okolini Valjeva možete pogledati na portalu posvećenom gradu Valjevu.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija