Foto albumi Ideje za uživanje

Deca i životinje

Bajkovite fotografije Elene Šumilove na kojima su prikazana njena dva sinčića sa životinjama na ruskoj farmi.

Elena Šumilova je majka dva dečaka i vodi jednu farmu. Na zadovoljstvo mnogih, Elena je i fotograf. Uradila je seriju fotografiju svoja dva dečaka i životinja sa farme.

Vešto koristeći boje prirode i vremenske prilike, Elena je napravila bajkovite slike. Pored velikog psa, na slikama sa dečacima su i mačke, pačići, zečevi… Rusija… Izmaglica i sneg, leto i zima… Ne zna se šta je lepše.

“Najviše se vodim svojom intuicijom i insipiracijom kada osmišljavam fotografije. Inspiriše me uglavnom moja želja da izrazim nešto što osećam, mada uglavnom ne mogu da kažem šta je to tačno“, objašnjava Elena. Možda ni oni koji posmatraju njene fotografije ne mogu tačno da opišu svoja osećanja, ali da ih one bude, to je sigurno.

Elena se bavi fotografijom od 2012. kada je kupila svoj prvi profesionalni fotoaparat.
Ne želi da propusti odrastanje svoje dece, pa fotografiše svakog dana, a slike obrađuje noću.

Pogledajte ostale fotografije Elene Šumilove na sajtu BoredPanda


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija