Magazin Godine Srbija

Trstenik: 48 penzionera ide na besplatno lečenje u banje

Penzin: Kuršumlijska banja - Hotel Žubor
Kuršumlijska banja - Hotel Žubor

Penzioneri Opštinske organizacije penzionera u Trsteniku koji su konkurisali preko Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za besplatno lečenje u banjama Srbije, očekuju rang liste da vide da li su prema važećim kriterijumima na spisku.

Prema rečima Slavoljuba Vasića, sekretara Opštinske organizacije Penzionera u Trsteniku, konkurisao je ukupno 291 penzioner.

Od ovog broja 256 imalo je urednu dokumentaciju dokje ostatak prijava bio odbačen jer nisu ispunjavale uslove datih kriterijuma.

Tako je na nivou opštine Trstenik dobijeno 48 mesta po kategorijam: 

– Sredinom juna 2015. godine na kućne adrese penzionera koji će ići u banje stići će obaveštenja i kontakt telefoni banjskih lečilišta sa datumom i vremenom odlaska i korišćenja banjskih usluga, rekao nam je Vasić.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija