Finansije i lične finansije Foto albumi

Šta donosi rad u javnoj službi danas?

Znate li sve prednosti rada na rukovodećim pozicijama u javnim službama stečenim na osnovu pripadnosti nekoj političkoj partiji?

Javna služba možda nigde u savremenom svetu još uvek nije dostigla onaj nivo odgovornosti, posvećenosti i efikasnosti koji joj pripisujemo u teoriji. Sa druge strane, koliko je ideja rada u službi društva, i to na određeno vreme, zapravo realna, moguća? A ako nije, šta je ovo što imamo danas?

Tema je široka pa ćemo se u ovom serijalu tekstova pozabaviti samo pitanjima koja obično budu neprimećena, prećutana, a odnose se na prednosti rada na rukovodećim pozicijama u javnim službama stečenim na osnovu pripadnosti nekoj političkoj partiji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija