Prijavljivanje za novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Počelo je prijavljivanje za novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Za učestvovanje, potrebno je registrovati se putem aplikacije. Ovo mogu i drugi da učine za vas.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Prijavljivanje za novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počelo je 8. aprila 2024. godine. Od juče, dakle, građani Srbije mogu ponovo da unose fiskalne račune u aplikaciju. Na taj način, omogućavaju sebi učestvovanje u ovogodišnjim izvlačenjima u toj nagradnoj igri.

Procedura registracije za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, građani Srbije treba da se registruju na aplikaciji „Uzmi račun i pobedi“. Aplikacija je dostupna u Google Play, Apple i Huawei prodavnicama.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da se napravi korisnički nalog. Prvo se unose podaci o osobi koja se prijavljuje za nagradnu igru. Unose se broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresa i broj lične karte. Obavezno je da se označe polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi koja prihvata pravila nagradne igre i privatnosti. Zatim treba kliknuti na dugme „Registracija“.

Osoba koja se prijavljuje dobiće na prijavljeni broj mobilnog telefona SMS poruku sa kodom. Taj kod treba da unese u aplikaciju čime se završava kreiranje profila.

Pored svog naloga, svaki građanin u aplikaciji može da otvori još četiri, na primer, za članove svoje porodice. Na ovaj način se olakšava starijim i drugim osobama kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

Putem aplikacije građani unose QR kodove sa računa. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije od 1. januara 2024. godine.

U dva nagradna kruga biće podeljeno po 10 stanova u Beogradu.

Prvo izvlačenje je 11. maja. U izvlačenju učestvuju svi do tada uneti računi

Nagradnu igru organizuje Vlada Srbije, uz podršku Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), u cilju suzbijanja sive ekonomije.

FotografijaMatt Artz sa Unsplash