Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“ traje i tokom leta

Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije je saopštila da nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“ traje i tokom leta. Izvlačenje imena dobitnika biće na jesen.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“ trajaće i tokom leta, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije. Kako je saopšteno iz ove kancelarije, građani mogu da nastave da kontinuirano šalju koverte sa fiskalnim računima i između dva ciklusa, prolećnog i jesenjeg,

„Sve pošiljke pristigle tokom letnjih meseci, zajedno sa onima iz prolećnog ciklusa, biće ravnopravne u konkurenciji za vredne nagrade od jeseni“, navedeno je u saopštenju.

Vlada Srbije poziva sve građane da i tokom leta 2021. godine nastave da učestvuju u nagradnoj igri. Na taj način, navodi se, građani daju svoj doprinos borbi protiv sive ekonomije.

Uslovi učešća u nagradnoj igri „Uzmi račun i pbedi 2021“

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Srbije.

Svaki učesnik može, ako želi, svakoga dana da pošalje kovertu sa deset fiskalnih računa ili deset slipova. Računi odnosno slipovi ne smeju biti stariji od 1. aprila 2021. godine, Najmanji mogući iznos na fiskalnom računu je 100 dinara.

U istoj koverti ne treba mešati fiskalne račune i slipove. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, kao i adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon. Na adresnoj strani koverte dovoljno je, kako je objašnjeno, napisati samo „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Na jesen građane očekuje još osam stanova u Beogradu i 30 automobila FIJAT 500 L. Vlada Srbije će, kako se navodi, blagovremeno obavestiti javnost o tačnim datumima izvlačenja.

Izvor. N1
FotografijaMatt Artz sa Unsplash