Penzionerske kartice – Popusti, bodovi i ostale povoljnosti

Od 1. oktobra 2023. godine može da se koristi Penzionerska kartica nove generacije. Koja preduzeća i ustanove su do sada ušle u sistem i koji su popusti koje nude? Kako i gde mogu da se iskoriste bodovi koji se prikupljaju upotrebom Penzionerske kartice?

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Fotografija: Penzin.rs

Od 1. oktobra 2023. godine počelo se sa primenom Penzionerske kartice nove generacije. Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) koji stoji iza ovog projekta, odlučio se za ovaj dan zbog simbolike, kako kažu, jer se na ovaj dan obeležava Međunarodni dan starijih. Kartica se naziva „Penzionerskom karticom nove generacije“ jer je 2018. godine Fond PIO već izdavao penzionerske kartice. Te, tada izdavane kartice, sada ne važe.

Penzioneri i korisnici ostalih prava iz PIO koji žele Penzionersku karticu nove generacije treba da se prijave onlajn ili u nekoj od filijala Fonda PIO. Prijava za penzionersku karticu nove generacije počela je 15. marta 2023. godine.

Penzioneri i korisnici ostalih prava iz PIO koji su se već prijavili za ovu penzionersku karticu, ako je već nisu dobili, dobiće obaveštenje putem mejla ili na broj mobilnog telefona kada njihova kartica bude izrađena. Tada mogu da dođu u filijalu Fonda PIO kojoj pripadaju da podignu karticu. Kartica se podiže lično ili preko zakonskog zastupnika ili punomoćnika.

Penzinu su se javljali penzioneri zabrinuti zato što nisu dobili karticu, a primena kartice je već počela. Jedino što mi možemo da vam kažemo jeste da očigledno niste usamljeni slučaj. Fond PIO je obavestio da se izrada kartica vrši „sukcesivno“. Fond će, verovatno, u narednom periodu izdati kartice svima koji su se prijavili.

Čemu služi Penzionerska kartica nove generacije?

Za razliku od prethodne, penzionerska kartica nove generacije neće služiti samo za dokazivanje statusa penzionera. Kako objašnjavaju u Fondu PIO, penzionerske kartice će služiti i za „nove pogodnosti“.

Privredni subjekti i preduzeća koja uđu u sistem obezbediće određene popuste za određene usluge i proizvode za penzionere koji prilože penzionersku karticu. Pored popusta, korišćenjem penzionerske kartice prikupljaju se i bodovi. Većina privrednih subjekata u sistemu penzionerske kartice ne zahteva postojanje bodova na kartici za svoje robe i usluge.

Bodovi se koriste da bi vlasnik Penzionerske kartice ostvario dodatne povoljnosti u javnim preduzećima koja su sa Fondom PIO potpisala Sporazum o saradnji.
Bodovi su Vam neophodni samo u javnim preduzećima da biste ostvarili dodatne benefite.

Na svakih potrošenih 500 dinara dobija se po jedan bod, objasnio je Fond PIO.

U Fondu PIO ne propuštaju da naglase da će Penzionerske kartice nove generacije „značajno uticati na poboljšanje materijalnog statusa penzionera i korisnika ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja.“

Penzionerske kartice – Popusti, bodovi i ostale povoljnosti

Fond PIO je 1. oktobra 2023. godine objavio da je počela primena Penzionerskih kartica nove generacije. Objavili su i spisak pravnih lica sa navedenim popustima. Ovi podaci dostupni su na sajtu Fonda PIO, kao i na mobilnoj aplikaciji „Penzionerske kartice“ koja je besplatna za korisnike i dostupna na mobilnim uređajima u Play Store ili App Store. Korisnicima Penzionerske kartice je omogućena pretraga po mestu, delatnosti ili nazivu firme.

Penzin u nastavku prenosi spisak koji je Fond PIO objavio (do podneva 2. oktobra 2023. godine). Pretpostavljamo da će ovaj spisak biti dopunjavan. Korisnicima Penzionerske kartice lakše je da koriste pomenute besplatne aplikacije ili pretragu na sajtu Fonda PIO, ali mi verujemo da je i ovaj, integralno dat pregled na jednoj strani, potreban. Kao pregled zainteresovanima, ali i kao svedočanstvo.

Spisak pravnih lica u sistemu Penzionerska kartica i pogodnosti koje nude

 • „AQUA TERMALE“, Banja 70a, Novi Pazar — Odmarališta20% popusta na SPA centar, 20% popusta na smeštaj i 20% popusta na terapije (popusti)
 • „ARRIVA LITAS“, Požarevac — Turističke usluge20% popusta za karte za međumesni saobraćaj u jednom smeru i 30% popusta za povratnu kartu za međumesni saobraćaj (popusti)
 • „ATHOS PHARM“, Pančevo (Pančevo, Vršac, Uljma, Izbište, Gudurica) — Apoteke35% popusta na lek- Probiociis, Pepticaid tbl, Probiotic forte, Febricet tbl, Rinakses tbl, Midol 100, Spun spre; 20% popusta na Uriage medicinsku kozmetiku, Goodwill suplemente, Biofar šumeće vitamine. Centrum vitamine; 10% popusta na vitamine, minerale i kozmetika Solgar i Terranova ogranski vitamini (popusti)
 • „AUTO CENTAR ALFA“, Donji Tavankut — Auto-servisi10% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • „AUTO KUĆA ALFA“, Subotica — Trgovina10% popusta na tehnički pregled vozila u Industrijska 9a , Ada, Mol, i 10% popusta na servis motornih vozila u Jovana Mikića 18, Subotica (popusti)
 • „BAVARIA TEAM“, Čačak — Auto-servisiMinimalna zakonom prepisana usluga za tehnički pregled vozila (popusti)
 • „BK ALEKSANDAR KONSALTING“, Subotica — Auto-servisi10% popusta na tehnički pregled vozila u Jovana Mikića 2, Jovana Mikića 18, u Novom Sadu Gornje Sajlovo 2 v, i Zmajevo, Vojvođanska 166 (popusti)
 • „CRYSTAL WASH & CO“, Smederevo — Auto-servisi30% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • „DAC CAPITAL MANAGEMENT“, Novi Beograd — Ostale usluge5% popusta na usluge smeštaja i restorana (popusti)
 • „DUNAV AUTO“, Beograd — Tehnički pregledi20% popusta na tehnički pregled vozila M1 u ogranku Zaječar, Negotinski put 5 i ogranak Sokobanja Alekse Markišića 174a (popusti)
 • „FORTUNA MARKET“, Aranđelovac (Aranđelovac, Banja, Stojnik, Topola) — Trgovina10% popusta na hleb, mleko i mlečne proizvode, voće i povrće, suhomesnate proizvode, namaze i konzerve, konditore grickalice, kozmetiku, kućnu hemiju i papirnu galanteriju, od 10-12 u mesecu (popusti)
 • „ILUMINE“, Novi Sad — Trgovina10% popusta na robu i usluge iz celokupnog asortimana, u Ivana Kočija 23, Somborski bulevar 115, Bulevar Patrijarha Pavla 115, i Sentandrejski put 11 (popusti)
 • „K-OFFICE“, Subotica — Trgovina5% popusta na računarsku opremu svim danima, 10% popusta na računarske periferije (miš, tastatura, slušalice, podloge…) sredom (popusti)
 • „KOSIĆI“, Bajina Bašta — Auto-servisi20% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • „MEDICUS UNIVERSALIS“- Kruševac — Zdravstvene ustanove10% popusta na pregled za vozače, pregled za držanje oružja i sve ostale usluge (popusti)
 • „METALAC MARKET“, Gornji Milanovac — Trgovina10% popusta na ceo asortiman Metalac posuđa osim na artikle koji su već na popustu, svakog meseca od 10. do 15. u mesecu (popusti)
 • „NEUROTH SLUŠNI APARATI“, Beograd (Pančevo, Šabac, Novi Pazar, Niš-Medijana, Subotica, Novi Sad, Beograd-Zemun, Čačak, Kruševac, Novi Beograd, Kragujevac, Beograd-Vračar i Vranje) — Ostale usluge10% popusta na slušne aparate,10% popusta na pribor za održavanje aparata- uve kutija za slušni aparat, 10% popusta na svu opremu koja ide uz slušni aparat, besplatno testiranje sluha i besplatna proba slušnih aparata do 14 dana (popusti)
 • „OPTIKA GRUJIĆ“, Kruševac — Zdravstvene ustanovebesplatno određivanje dioptrije i mogućnost plaćanja na rate čekovima za kupovinu naočara (popusti)
 • „PRO-STIL“, Valjevo — Trgovina — 10% popusta na šrafovsku robu, 5% popusta na opremu za navodnjavanje i 15% popusta na usluge varenja plastike (popusti)
 • „REMONT“, VALJEVO — Auto-servisi20% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • „SABRA COMPANY“, Beograd — Turizam10% popusta na apartmanski smeštaj u letnjoj sezoni Grčka (autobusom ili sopstveni prevoz), 3% popusta na hotelski smeštaj u letnjoj sezoni Grčka (autobusom ili sopstveni prevoz), 5% popusta na hotelski smeštaj u letnjoj sezoni Turska (autobusom ili sopstveni prevoz), 5% popusta na hotelski smeštaj u letnjoj sezoni Italija (autobusom ili sopstveni prevoz) *** Za sve napred navedeno plaćanje na 6 do 12 mesečnih rata), 10% popusta na kratke ture autobusom (evropski gradovi i kružne ture)(na 6 rata), 3% popusta na boravak u banjama i na planinama(na 6 rata), 7% popusta na krstarenje kruzerom (od 6 do 12 mesečnih rata), avio-karte 1000 dinara, 5% popusta na aranžmane u organizaciji drugih organizatora (agencija) (od 6 do 12 mesečnih rata) (popusti)
 • „SIMPO“, Vranje (Kraljevo, Pančevo, Kragujevac, Jagodina, Niš, Zemun, Vranje, Leskovac, Zlatibor, Loznica, Užice, Kladovo, Čačak, Pirot, Subotica, Šabac, Beograd-grad, Kruševac, Bujanovac, Novi Sad, Bor, Zrenjanin, Vrnjačka Banja, Beograd – Savski venac) — Trgovina5% dodatni popust na već postojeće popuste na celokupan asortiman (popusti)
 • „SU-KONZUMENT 024“, Subotica — Trgovina10% popusta na mešovitu robu subotom (popusti)
 • „TILT ROBOTICS“, Beograd —- Trgovina10% popusta za robot usisivač, odvlaživače, ovlaživače, ventilatore, grejalice, aroma difuzere, prečišćivače i mašine za šivenje (popusti)
 • „ULTRA HOME CENTAR“, Niš — Trgovina5% popusta na keramiku, fasadni program, alate i ostale proizvode osim cementa (popusti)
 • „VITA ASISTENT“ Novi Sad — Ugostiteljski objekti — 2 noćenja na poklon za senior paket (10 noćenja), 15% popusta na smeštaj za noćenje sa doručkom (popusti)
 • „ABRAŠEVIĆ“, Kraljevo — Ustanove kulture66% popusta na godišnju članarinu (popusti)
 • „AGRO-KULA“, Vršac — Trgovina10% popusta na cveće + poklon i na zemlju za cveće, sve subotom od 10 do 14h (popusti)
 • „APOTEKARSKA USTANOVA KRALjEVO“, Kraljevo (Kraljevo, Mataruška Banja, Vrnjačka Banja, Raška) — ApotekeZa 1 bod 10% popusta na proizvode sa negativne liste, za 1 bod 10% popusta na parafarmaciju, za 1 bod 10% popusta na dijetetske proizvode i za 1 bod 10% popusta na robu široke potrošnje (popusti i bodovi)
 • „AUTO MOTO CENTAR – SAT“, Senta —- Auto-servisi10% popusta na tehnički pregled (popusti)
 • „AUTO CENTAR JASMINA 025“, Svetozar Miletić — Auto-servisi10% popusta na tehnički pregled (popusti)
 • „AUTO CENTAR PEJIĆ“, Kikinda — Auto-servisi10% popusta za tehnički pregled vozila (popusti)
  Pozorište „Bora Stanković“ , Vranje — Ustanove kultureZa 5 bodova 50% popusta na domaće igrane predstave u repriznom izvođenju (popusti i bodovi)
 • „ZVEZDA NOVA“, Zaječar — Trgovina3% popusta na svu robu iz asortimana (osim na šećer, ulje, cigarete i brašno) (popusti)
 • „ZOOLEK“, Bor – Veterinarske apoteke10% popusta na Levamizol, Prazimec D, Prazimec C i Elavitol (popusti)
 • „KINO OPERATIVA“. Čačak — Ustanove kulture50% popusta na ulaznicu (popusti)
 • „KRALjEVAČKO POZORIŠTE“, Kraljevo — Ustanove kultureZa 2 boda 25% popusta na predstave Kraljevačkog pozorišta na dramskoj sceni, za 3 boda 30% popusta za predstave Kraljevačkog pozorišta na sceni za decu i mlade, i tromesečno za 1 bod 2 besplatne ulaznice za predstave Kraljevačkog pozorišta (popusti i bodovi)
 • „LAVPLUS“,  Bor — Trgovina3% popusta na celokupan asortiman (osim cigareta, šećera, ulja, brašna i hleba) svakog ponedeljka i petka (popusti)
 • „MIMI VET“ Beograd — Zdravstvene ustanove10% popusta na klinički pregled, šišanje pasa i mačaka, vakcinaciju pasa i mačaka, ultrazvučni pregled, hirurgiju (popusti)
 • „NACIONALNA KLASA 0230“, Kikinda — Ugostiteljstvo — 10% popusta za komplet ručak (popusti)
 • „PRIZMA“, Kragujevac — Trgovina10% popusta na robu iz celokupnog asortimana (popusti)
 • „PRIMA HAK“, Novi Pazar — Nespecijalizovane trgovine5% popusta na robu vikendom na tri adrese: Kej skopskih žrtava, Omladinska bb i Kragujevačka 44 (popusti)
 • „PUTNIK IN 2015“, Bor — Turizam10% popusta na putno zdravstveno osiguranje (popusti)
 • „SIM LAB 11“, Leskovac — Zdravstvene ustanove15% popusta na sve vrste usluga svakog radnog dana (popusti)
 • „SLOGA MEDIK“, Kruševac — Zdravstvene ustanove10% popusta na sve usluge, 10% popusta na pregled za držanje oružja i 10% popusta za vozače (popusti)
 • „SPORTSKO-REKREATIVNI CENTAR“ Gornji Milanovac — Sport i rekreacijaZa 2 boda 10% popusta za ulaznicu za otvoreni i zatvoreni bazen (popusti i bodovi)
 • GALERIJA MILENE PAVLOVIĆ BARILLI, Požarevac — Ustanove kultureCena ulaznice 100 din od 1.10.2023. do 1.10.2024. (popusti)
 • „FRIGO“ Boćevica, Leskovac — Trgovina10% popusta na ugradnju svih vrsta klima uređaja i 15% popusta na dubinsko pranje klima uređaja (popusti)
 • „AUTOMOTO-TEHNIČKI CENTAR“, Zrenjanin — Auto-servisi5% popusta na tehnički pregled, i 5% popusta na administrativne usluge za registraciju vozila (popusti)
 • 25. MAJ – MILAN GALE MUŠKATIROVIĆ, Beograd — Sport i rekreacijaZa 10 bodova 2 dnevne karte za zatvoreni bazen, radnim danima 6:15-08h i 14-16h u periodu od septembra do maja (popusti i bodovi)
 • 3M TRADE, Kikinda — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • 8 NOVEMBAR, Ćuprija — Trgovina5% popusta na belu tehniku u Kneza Miloša 27, i 5% popusta na rasvetu u Kneza Miloša 9 (popusti)
 • AKADEMIJA OXFORD-AGENT, Jagodina (Jagodina, Kragujevac) — Ostale usluge5% prevodilačke usluge, 20% na kurseve/obuke standardna grupna nastava, 15% na kurseve/obuke mala grupa, 10% popusta na kurseve/obuke- mikro grupa, 5% popusta na kurseve/obuke- individualna nastava (popusti)
 • KNJIGOVOTSTVENA AGENCIJA „D&A-KA“, Lapovo — Ostale uslugebesplatne konsultanske usluge (besplatno)
 • AS COMMERCE 023, Zrenjanin — Trgovina10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • AUDIOVOX, Beograd (Beograd, Čačak, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo, Požarevac, Šabac, Subotica, Valjevo, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Jagodina) — Trgovina5% popusta na slušne aparate (popusti)
 • AUTO-KUĆA „GUDALOVIĆ”, Beograd — Trgovina25% popusta na tehnički pregled motornih vozila (Plaćanje na 6 rata Dina karticom Banke poštanske štedionice), 25% popusta na poliranje automobila, 20% popusta na poliranje farova i dubinsko čišćenje, 100% popusta na usluge produženja registracije u okviru AK Gudalović i Kontrolni pregled vozila pred tehnički pregled, POKLON- tečnost za vetrobransko staklo (2l) – uz tehnički pregled i registraciju. (popusti)
 • BEOINVEX 021, Novi Sad — Turizam10% popusta na celokupnu ponudu usluge konzumacije hrane i pića (popusti)
 • BK PRODUKT 1996, Novi Sad — Trgovina — 2% popusta na sve vrste ogreva u objektu 1 i 5% popusta na celokupan asortiman u objektu (popusti)
 • CENAR ZA FIZIČKU KULTURU, REKREACIJU I TURIZAM, Srbobran — Sport i rekreacija Za 10 bodova 10% popusta na sve delatnosti sportskog centra (popusti i bodovi)
 • CENTAR ZA FIZIČKU KULTURU „DRAGO JOVOVIĆ“, Vrbas — Ostale uslugeZa 5 bodova 5% popusta na restoranske usluge i za 10 bodova 10% popusta za sportski sadržaj (popusti i bodovi)
 • „POGLED-STOJANOVIĆ“, Prokuplje — Trgovina50% popusta na oftalmološki pregled, 10% popusta na dioptrijski okvir za naočare i 20% popusta na sunčani okvir za naočare (popusti)
 • „CITOPHARM PLUS“, Niš, (Niš, Medoševac, Belotinac, Hum) — Apoteke5-10% u svim maloprodajnim objektima na celokupan asortiman (popusti)
 • „CITY DENTAL“, Beograd — Zdravstvene ustanove20% popusta na uklanjanje mekih i tvrdih naslaga, ob. paradentoze džepa u lok. anesteziji, vađenje zuba, kompozitni ispun jednopovršinski, dvopovršinski, tropovršinski, lečenje jednokan. zuba, endod. lečenje višekan. zuba, jednokratna endodoncija, inlej keramički ili cirkonijumski, prekrivanje pulpe, lečenje gangene – po seansi, uklanjanje kanalnog punjenja, parcijalna akrilatna proteza, totalna proteza, parcijalana skeleti proteza, psp biodenta plast, direktno ili indirektno podlaganje proteza, reparatura proteze, privremeni most – po članu, med. krunica na leguri od čelika, na leguri od zlata + zl.pogr., bez met. keramička krunica i bez met. keramička krunica litijum silikat. 100% skidanje krunica. (popusti)
 • CRAFTER, Beograd — Trgovina10% popusta na kompletan asortiman (popusti)
 • CVS SERVICES, Beograd — Auto-servisi15% popusta na tehnički pregled vozila u svim CVS Services objektima (popusti)
 • AMBULANTA ZA REHABILITACIJU „ARTOS“, Novi Sad — Zdravstvene ustanove15% popusta na jednu dnevnu terapiju (popusti)
 • DIT S HOME & LIVING, Leskovac — Trgovina — 10% popusta na proizvde koji nisu na popustu, tepii i zavese (popusti)
 • DON ONE, Beograd — Trgovina10% popusta na tehnički pregled (popusti)
 • „AUDIO BM“, Novi Sad — Trgovina5% popusta na slušne aparate, ili 12 rata, 5% popusta na merač pritiska, ili na 12 rata (popusti)
 • DR DAŠIĆ, Beograd — Zdravstvene ustanove10% popusta na sve vrste stomatoloških usluga (popusti)
 • „PAVLERI“, Beograd — Trgovina5% popusta na belu tehniku, šporete, frižidere, veš mašine, sudomašine, televizore, mobilne telefone, kompjutere i laptop računare (popusti)
 • FOTO ŽIX, Rača — Ostale usluge25% popusta na sve usluge iz asortimana (popusti)
 • HEDONIC TRAVEL, Beograd — Turizam15% popusta na sezonu 2024: Grčka-kompletna ponuda apartmanskog smeštaja na redovne cene iz zvaničnih cenovnika (popusti)
 • HOME CENTAR VERA, Leskovac — Trgovina5% popusta svakog radnog dana na belu tehniku, televizore, računare, alate, el. bicikle i male kućne aparate (popusti)
 • INTERMEDICA KG Kragujevac — Zdravstvene ustanove10% popusta na sve specijalističke preglede (popusti)
 • KIDS LAND, Vršac — Ostale usluge 5% popusta na celokupan asortiman robe u prodavnici (popusti)
 • LENSOPTIC GROUP, Beograd — Trgovina15% popusta na dioptrijska stakla + poklon futrola i krpica, 10% na slušne aparate i dodatnu opremu, besplatna provera sluha (plaćanje do 12 rata čekovi + banke). (popusti)
 • OPTIKA KUBURIĆ LUX ŠID — Trgovina10% popusta na dioptrijske okvire, dioptrijska sočiva, sunčane naočare, uslugu izrade i ugradnje, i nakit i satove (popusti)
 • MBV VRŠAC — Trgovina10% popusta na rasad za cveće + poklon subotom od 10-14h i 10% popusta na zemlju za cveće subotom od 10-14h (popusti)
 • PROIZVODNJA GOTOVIH JELA „KVART BITE“, Novi Sad — Ostale usluge10% popusta na čorbe/supe, pasulj, gulaš, dalmatinsko varivo, začinski krompir, oslić i sutlijaš (popusti)
 • MR.BEAN SPORT SHOP, Zrenjanin — Trgovina20% popusta na sportsku opremu, odeću i obuću (nova kolekcija), 20% popusta na modnu odeću, obuću i aksesoare (nova kolekcija) i 10% popusta na snižene artikle (popusti)
 • IRIS-OPTIC, Zrenjanin — Trgovina10% popusta na dioptrijske okvire, i 10% popusta na dioptrijska stakla (popusti)
 • OPTIKA OCCHI, Beograd — Zdravstvene ustanove15% popusta na dioptirijske okvire, 5% popusta na diopt. stakla marke Grossoptic, 15% popusta na diopt. stakla marke Maxxe by Hoya i Hoya, 20% popusta na diopt. stakla marke Essilor – sve 10-17. u mesecu (popusti)
 • ORTOSTEP MEDICAL, Vršac — Trgovinabesplatno usluge stručne pomoći i savetovanja u prikupljanju dokumentacije za ostvarenje prava na med-tehnička pomagala putem RFZO, besplatno usluga pregleda stopala i dalje savetovanje za dalju primenu ortopedskih uložaka, 5% popusta na izradu invalidskih ortopedskih uložaka različitih tipova: korektivni, rasteretni i za dijabetičare, 5% popusta na ortozu za mobilizaciju kolena i 10% popusta na ortoze za stabilizaciju kolena (popusti)
 • PNEUMON, Smederevo — Zdravstvene ustanove5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • POLJOPRIVREDNA APOTEKA „RATAR“, Novi Sad — Trgovina5% popusta na različitu vrstu hrane za životinje i 10% popusta na saksije, zemlju za cveće, podne obloge i mušeme (popusti)
 • RIČ, Prokuplje — Trgovina —  Za sve objekte u sistemu Toplički i Nišavski okrug: Juhor ćureća klasik 325g 9,40% popust, Moja Neoplanta pileći narezak 150g 22,61% popust, Ala kajmak 250g 11,58% popust, Biser pirinač 900g 17,08% popust, Apetit posni keks 570g 25,13% popust, Mony rive 150g 16,76% popust, Voćna dolina dunja 1,5l 11.03% popust, Ego šampon kopriva 1l 13,33% popust, Bella soft toalet papir 10/1 16,67% popust, Covex active sapun 90g 14,49% popust (popusti)
 • AMAN, Surčin — Trgovina10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • RECREATIVA, Valjevo — Tur-operateri10% popusta na sopstvene aranžmane (popusti)
 • „CENTARLAB PROFESSIONAL“, Požega — Zdravstvene ustanove5% popusta na sve laboratorijske analize (popusti)
 • SIM MEDIKA 1, Beograd — Zdravstvene ustanove15% popusta na sve usluge iz ponude (popusti)
 • SPEED TRADE, Bačka Palanka — Auto-servisi25% popusta na tehnički pregled vozila u dva objekta (popusti)
 • GEOTERMINUS, Novi Sad — Ostale uslugeIzvođenje geodetskih radova i izrada tehničke dokumentacije u postupcima pred katastrom, ozakonjenje, objedinjene procedure, etažiranje, realizacije projekta parcelacije i preparcelacije; Stručno veštačenje u oblasti katastra i geodezije; Ostale usluge u postupcima održavanja katastra nepokretnosti, sve usluge se mogu realizovati na rate (popusti)
 • STR KOCKA, Bački Petrovac — Trgovina5% popusta na različite proizvode iz asortimana farbare (popusti)
 • SZTR „MAJA“, Lapovo — Trgovina10% popusta na osnovne namirnice i sredstva za higijenu (popusti)
 • TRIO EXPORT IMPORT, Vrbas — Ostale usluge5% popusta na celokupan asortiman od 1.10.2023. do 1.10.2024. (popusti)
 • UNIVEREXPORT, Novi Sad (Beograd, Novi Sad, Stara Pazova, Zrenjanin, Kikinda, Vršac, Bačka Palanka, Ruma, Subotica, Kanjiža, Vrbas, Apatin, Kula, Banatsko veliko selo, Mokrin, Sremska Mitrovica, Sremska Kamenica, Sombor, Nova Pazova, Mladenovac, Ćuprija, Jagodina, Užice, Novi Bečej, Bečej, Vrdnik, Veternik, Temerin, Kać, Inđija, Bački Jarak, Srbobran, Bački Petrovac, Petrovaradin, Futog, Ada, Nakovo, Novi Kozarci, Rumenka, Bačko gradište, Čurug, Žabalj, Sirig, Obrenovac, Čoka, Bajmok, Palić, Čantavir, Bački vinogradi, Senta, Beočin, Lazarevac, Kruševac, Rusko selo, Zmajevo, Novi Žednik, Batajnica, Mali Iđoš, Stara Moravica, Đurđin, Pačir, Tornjoš, Gornji Tavankut, Martonoš, Male pijace, Hajdukovo, Kelebija, Karavukovo, Pančevo, Popovica – 72) — Trgovina15% popusta na svu robu iz asortimana, osim artikala na akciji, artikala kojim imaju oznaku zaključana cena, duvana, elektronskih dopuna, novina, svežeg mesa i dr. koji u skladu sa pozitivnim propisima ne mogu biti na akciji (popusti)
 • Zepter international, Beograd — Trgovina27% popusta na Prečišćivač vazduha – Therapy Air iOn uz mogućnost plaćanja na 16 rata, 30% popusta na Prečišćivač vode – Edel Wasser Gold/Black uz mogućnost plaćanja na 14 rata, 24% popusta na Nosivi sterilizator vazduha – MyIon silver/pink ili Nosivi sterilizator vazduha – MyIon Z Pro uz mogućost plaćanja na 3 rate, 30% popusta na Pametne naočare – Hyperlight Eyewear uz mogućnost plaćanja na 10 rata, 30% popusta na Aparat za svetlosnu terapiju – Bioptron MedAll + Stalak uz mogućnost plaćanja na 23 rate, 30% popusta na Posuda 20cm, 4,2l uz mogućnost plaćanja na 8 rata, 24% popusta na Multifunkcionalni mikser – MixSy uz mogućnost plaćanja na 5 rata, 30% popusta na Ergonomski jastuk -Ergoquano uz mogućnost plaćanja na 8 rata i 24% popusta na Blender – Artmix uz mogućnost plaćanja na 13 rata. *Poklon zavisi od ukupnog iznosa kupovine i važi za kupovinu bilo kog proizvoda iz asortimana (popusti)
 • Javna ustanova Zoološki vrt – ALLATKERT, Palić — Ostale uslugeZa svakog donosioca kartice 25% popusta na kartu za zoološki vrt (popusti)
 • JAVNA USTANOVA „SPORTSKI OBJEKTI“, Vranje — Sport i rekreacijaZa 5 bodova besplatna ulaznica za bazen (popusti i bodovi)
 • JAVNA USTANOVA KULTURNO-SPORTSKI CENTAR, Požarevac — Sport i rekreacija30% popusta za korišćenje sale za grupe, 50% popusta za ulaznicu za gradski bazen, 50% popusta za ulaznicu za klizalište, 50% popusta za korišćenje teniskih terena (8-12č) i 30% popusta za korišćenje teniskih terena (15-20č) (popusti)
 • JKP „GRADSKA ČISTOĆA“, Novi Pazar — Ostale uslugeZa 3 boda 5% popusta na usluge iznošenja komunalnog otpada (popusti i bodovi)
 • JKP „TIMOK-ODRŽAVANJE“, Zaječar —  Ostale usluge20% popusta za dnevnu kartu za gradski bazen (popusti)
 • JKP „VODOVOD“, Užice — Ostale uslugeZa 10 bodova račun za utrošenu vodu može da se plaća na 3 rate (popusti i bodovi)
 • JKP „KOMUNALAC“, Vrbas — Ostale uslugeZa 10 bodova 5% popusta na prevoz kamiona Iveko, rad valjka sa rukovaocem i rad bočne kosilice do m2 (popusti i bodovi)
 • JP „AUTOPREVOZ“, Kikinda — Ostale usluge5 bodova za besplatnu kartu za prevoz u gradskom i prigradskom naselju (popusti i bodovi)
 • JP „ZOOLOŠKI VRT“, Jagodina — Ostale usluge50 din popust na dnevnu kartu za 5 bodova (popusti i bodovi)
 • JP „ZOOLOŠKI VRT“, Bor — Ostale usluge10% popusta na ulaznice svakog 5. u mesecu u periodu od 12 do 14 časova (popusti)
 • JP „POSLOVNI CENTAR PARAĆIN“ — Ostale uslugeZa 5 bodova 10% popusta na dimničarske usluge (popusti i bodovi)
 • JP „VELIKI PARK“, Užice — Ostale uslugeZa 5 bodova 20% popusta za mesečnu kartu za bazen, od 1.10.2023. do 31.09.2024. (popusti i bodovi)
 • JP „PUTEVI SRBIJE“ — Ostale usluge3% popust za posebnu naknadu za upotrebu javnog puta, njegovog dela ili putnog objekta (putarina) putem uređaja za ENP u pripejd sistemu i uređajem za ENP putem web servisa za naplatu putarine JP „Putevi Srbije“ (popusti)
 • JP SMEDEREVSKA TVRĐAVA, Smederevo — Ustanove kultureZa 1 bod dve ulaznice + poklon (popusti i bodovi)
 • JP „SPORTSKI CENTAR“, Smederevo — Sport i rekreacijaZa 1 bod 50% popusta na dve dnevne karte za bazen (popusti i bodovi)
 • JASFARM, Kraljevo (Kraljevo, Vrnjačka banja, Mataruška banja, Lađevci) — Apoteke10% popusta na OTC proizvode, farmacija. Odloženo plaćanje čekovima na 60 dana (popusti)
 • „STUDIO ANGEL“, Novi Sad — Frizerski saloni10% popusta na sve usluge iz asortimana (popusti)
 • JKP „GRADSKA TOPLANA“, Novi Pazar — Ostale usluge5% popusta za uživaoce minimalne penzije uz penzioni ček i korišćenje penzionerske kartice za daljinsko grejanje, od 1. do 15. u mesecu za prethodni mesec, i besplatna usluga za uživaoce minimalne penzije uz penzioni ček i korišćenje penzionerske kartice za održavanje unutrašnjih grejnih instalacija od 07 do 14 časova svakog radnog dana (popusti)
 • JKP „ZELENILO“, Pančevo — Ostale uslugeZa 5 bodova 5% popusta na sadni materijal (popusti i bodovi)
 • JKP „ČISTOĆA“, Kraljevo — Ostale uslugeZa 1 bod 5% popusta na usluge iznosa smeća (popusti i bodovi)
 • JKP VODOVOD I KANALIZACIJA, Novi Pazar — Ostale usluge5% popusta na usluge snabdevanja pijaćom vodom i odvođenje otpadnih voda (popusti)
 • JKP „DRUGI OKTOBAR“, Vršac — Ostale uslugeZa 1 bod 8% popusta na mesečnu parking kartu i za 1 bod 5% popusta na rasadničke proizvode (cveće i ukrasno drveće) (popusti i bodovi)
 • JKP PARKING SERVIS Novi Pazar — Ostale uslugeZa 3 boda 5% popusta na javnim parkiralištima na teritoriji grada Novog Pazara (popusti i bodovi)
 • „DEVA MED DIJAGNOSTIKA“, Pirot — Zdravstvene ustanove5% popusta na ultrazvučni pregled od ponedeljka do četvrtka 8-13 časova, 5% popusta na laboratorijske analize od ponedeljka do petka 10-19 časova, 5% popusta na magnetnu rezonancu od ponedeljka do petka 8-19 časova (popusti)
 • JU „NARODNI MUZEJ“, Vranje — Ustanove kultureZa 5 bodova besplatna ulaznica za muzej za vlasnike penzionerske kartice iz Pčinjskog okruga, za 5 bodova ulaznica je 100 din za muzej za ostale vlasnike penzionerskih kartica (popusti i bodovi)
 • SZR MODNI ATELjE BAJ BIBA, Vrbas — Ostale usluge10% popusta na krojačke usluge (popusti)
 • „SENTA-PROMET“, Senta — Trgovina10% popusta na celokupan asortiman *Osim na: sveže meso, aktuelne akcije, duvan i duvanske proizvode, novine, dopunu telefona i robe pod uredbom (popusti)
 • AGENCIJA ZA NEPOKRETNOSTI „AZBUKA“, Beograd — Ostale usluge5% popusta na usluge koje pruža agencija (popusti)
 • ALO 24, Beograd — Trgovina10% popusta na deo asortimana – klompe, magnetni sistemi, ulošci za cipele, trenerke i sl. (popusti)
 • ALO, ALO , Kruševac — Ostale usluge20% popusta na zaštitna stakla, 15% popusta na silikonske futrole i 10% popusta na ukrasne fotrole (popusti)
 • AMK BAČKA 1956, Bačka Palanka — Auto-servisi10% popusta na usluge tehničkog pregleda, 10% popusta na usluge predtehničkog pregleda, 10% popusta na izradu kupoprodajnog ugovora i 10% popusta na ostale agencijske usluge, 10. i 25. u mesecu (popusti)
 • AMS 1987 KŠ, Kruševac — Ostale usluge10% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • ANA MN, Kraljevo — Trgovina10% popusta na hleb (popusti)
 • „HEMIKAL-LjIG“, Ljig — Zdravstvene ustanove15% popusta na laboratorijske usluge (popusti)
  „BIOMEDICA-PAN“ Pančevo — Zdravstvene ustanove20% popusta na laboratorijske analize (popusti)
 • APOTEKA „ALEA“, Vrbas — Apoteke5% popusta na probiotike, sve vitamine, sve suplemente, acetil-salicilne kiseline, statine, beta blokatore, analgetike, pelene za odrasle, uloške za odrasle i antihipertenzive (popusti)
 • APOTEKA „LEK ZA VEK“, Pančevo — Apoteke10% popusta na lek koji nije već na popustu, 10% popusta na nelek koji nije već na popustu, 10% popusta na OTC koji nije već na popustu za sve od 07-13. u mesecu, 10% popusta na lek koji nije već na popustu, 10% popusta na nelek koji nije već na popustu, 10% popusta na OTC koji nije već na popustu za sve od 25. u mesecu (popusti)
 • APOTEKA GROUP KRAGUJEVAC — Apoteke6% popusta na robu iz celokupnog asortimana svakog dana u mesecu, osim 10, 11, 25 i 26. u mesecu i 10% popusta na robu iz celokupnog asortimana 10. 11. 25. i 26. u mesecu (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA SREMSKA MITROVICA — Apoteke3% popusta na lekove koji se ne izdaju na teret RFZO i ostalu komercijalnu robu, pogodnost važi za svakog donosioca kartice bez obzira na skupljeni broj bodova (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „HEDERA PHARM“, Kragujevac — Apoteke6% popusta na robu iz celokupnog asortimana, svakog dana osim 10, 11, 25, 26 u mesecu, i 10% popusta na robu iz celokupnog asortimana, svakog 10, 11, 25 i 26 u mesecu (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „ALENA“ — Apoteke10% popusta na svu robu osim lekova, Ogranak 1 B. Palanka od 8-11. u mesecu, i 10% popusta na svu robu osim lekova, Ogranak 2 Tovar od 8-11. u mesecu (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „APOTEKA VRANjE“ Vranje (Vranjska banja, Preševo, Trgovište, Bosilegrad, Surdulica, Vladičin Han) — Apoteke5% popusta na OTC- ne lekove u okviru od tri meseca (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „VIPERA APOTEKA“, Sombor (Sombor, Kljajićevo) —  Apoteke20% popusta na Eucerin, 1+1 GRATIS, 20% popusta na Vichy, 10% popusta na Leon, 30% popusta na S. aroniju, 20% popusta na Revitu, 10% popusta na Coregu, 10% popusta na Voltagen, 20% popusta na Biocap, 10% popusta na Feller, 10% popusta na Primed (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „DONA FARM“, Niš — Apoteke5% popusta na celokupan asortiman i lekove u Apoteci „DONA“, „DONA 1“ i „DONA 2“ (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA APOTEKA „SNEŽANA“, Babušnica (Pirot, Bela Palanka, Crvena reka) — ApotekeRadnim danima 5% popusta na dijetetiku i suplemente, za lekove sa liste – vaučer, i za akcijsku robu – poklon uz kupovinu (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA ZAJEČAR (Zaječar, Knjaževac, Boljevac, Salaš, Podgorac, Minićevo) — ApotekeZa kupovinu proizvoda u vrednosti od 5000 dinara (osim lekova na recept), vrednost od 5000 din potrebno je ostvariti u roku od maksimalno 3 meseca za 1 bod (popusti i bodovi)
 • APOTEKARSKA USTANOVA POŽAREVAC (Požarevac, Kostolac, Petrovac na Mlavi, Šetonje, Veliko Laole, Veliko Gradište, Srednjevo, Mijailovac, Kučevo, Rabrovo, Golubac, Braničevo, Žagubica, Krepoljin, Laznica, Žabari, Aleksandrovac, Porodin, Malo Crniće, Boževac, Smoljinac) — Apoteke5% popusta na sve lekove i suplemente utorkom (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA UŽICE (Užice, Mokra Gora, Kremna, Ravni, Karan, Sevojno, Arilje, Bajina Bašta, Kosjerić, Varda, Nova Varoš, Priboj, Požega, Sjenica, Prijepolje, Čajetina, Zlatibor) — ApotekeZa 2 boda 5% popusta kod realizacije 3 i više recepata, popust se obračunava na kupovinu bilo kog proizvoda iz asortimana apoteke, za 2 boda 5% popusta za kupovinu proizvoda čiji je iznos računa do 3000 din, za 3 boda 10% popusta za kupovinu proizvoda čiji je iznos računa preko 3000 din, za sve je vremenski okvir od 01.10.2023. do 31.09.2024. (popusti i bodovi)
 • APOTEKARSKA USTANOVA ČAČAK — Apoteke10% popusta na paracetamol, digestal tablete, magnezijum 375mg + B6 30 kapsula, Metafeks 20 tableta i Rapidol S (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „GALENA LAB“ — Zdravstvene ustanove10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „BEOGRAD“ — Apoteke20% popusta na proizvode iz Galenskih laboratorija apoteke „Beograd“ (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „IVA“, Beograd — Apoteke10% popusta na sve osim lekova (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „NAŠA APOTEKA“, Beograd — Apoteke10% popusta na sve proizvode iz asortimana, osim na medicinska pomagala i proizvode koji su već na popustu (popusti)
 • APOTEKARSKA USTANOVA „SUNCE“, Beograd — Apoteke5% popusta na sve proizvode iz asortimana (popusti)
 • APOTEKARSKE USTANOVE ZELENE APOTEKE DAVIDOVAC, Novi Sad (Beograd, Novi Sad) — ApotekeDo 15% popusta na robu iz celokupnog asortimana, Futoška 89, Majke Jevrosime 44, Beograd, Železnička 33, Novi Sad (popusti)
 • APOTEKARSKE USTANOVE KRUŠEVAC (Kruševac, Bivolje, Mudrokovac, Žabare, Bele Vode, Globoder) —. ApotekeZa 2 boda 10% popusta na lekove sa nelegalne liste (popusti i bodovi)
 • APOTEKARSKE USTANOVE NIŠ (Niš, Niška banja, Aleksinac, Gadžin Han, Svrljig, Doljevac, Merošina) — ApotekeZa 2 boda 3% popusta na lekove sa negativne liste, za 2 boda 10% popusta na dijetetske suplemente, kozmetiku, čajeve, biljnu mešavinu, medicinsku odeću i obuću i ostala roba izuzev lekova, za 1 bod 10% popusta na galenske preparate AU Niš (popusti i bodovi)
 • APP „MIRALEK“, Pančevo — Apoteke10% popusta na ceo asortiman izuzev programa za inkontinenciju i robe koja je već na akciji (popusti)
 • AU „MILETIĆ PLUS“ Obrenovac (Beograd, Obrenovac, Umka) — Apoteke15% popusta na Microlife aparate za pritisak, 10% popusta na medicinsku kozmetiku, 10% popusta na suplemente, 10% popusta na medicinsku obuću. (popusti)
 • AUTO-CENTAR ANTUŠEVIĆ, Kraljevo — Auto-servisi50% popusta na tehnički pregled vozila, 30% popusta na mali servis, 30% popusta na veliki servis, 30% popusta na zamenu i balansiranje guma i 30% popusta na reglažu trapa – sve uz odloženo plaćanje na 3 meseca (popusti)
 • AUTO-CENTAR FOKUS-016, Leskovac — Auto-servisi25% popusta na tehnički pregled vozila kategorije M1 i N1, pregled auto-prikolice, mopeda i motocikla, punjenje auto klime i poklon kartica pogodnosti (popusti)
 • AUTO ŠKOLA BULEVAR, Beograd — Obrazovne ustanove10% popusta na obuku vozača (popusti)
 • AUTO-MOTO KLUB SREM, Sremska Mitrovica — Auto-servisi20% popusta na tehnički pregled vozila, 20% popusta na pranje vozila i 20% popusta na članski paket pomoć na putu (popusti)
 • BG KONZOL, Beograd — Ostale usluge20% popusta na iznajmljivanje Playstation konzola, električnih trotineta, karaoke seta, projektora i platna – od ponedeljka do četvrtka u radijusu od 20km od centra grada (popusti)
 • „CENTARLAB“. Užice — Zdravstvene ustanove5% popusta na sve laboratorijske analize (popusti)
 • BIBLIOTEKA „BRAĆA NASTASIJEVIĆ“, Gornji Milanovac —- Ustanove kultureZa 5 bodova svake subote besplatna obuka za internet, i za 5 bodova 300 dinara za članarinu (popusti i bodovi)
 • BIBLIOTEKA „GRIGORIJE VOZAROVIĆ“, Sremska Mitrovica — Ustanove kultureZa 2 boda 50% popusta na godišnju članarinu za biblioteku (popusti i bodovi)
 • BIBLIOTEKA KOD MILUTINA, Kragujevac —  Ugostiteljski objekti10% popusta na piće i topli obrok (kuvano jelo na dnevnom meniju) radnim danima do 11 časova. (popusti)
 • Perionica „MARKO I BOKI“, Bor — Auto-servisi10% popusta na dubinsko pranje automobila, 10% popusta na komplet pranje automobila, 10% na poliranje farova, 10% na poliranje automobila (popusti)
 • „GAS PROMET“ Vranje — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • BORA BAR, Bačka Palanka — Ugostiteljski objekti5% popusta na konzumaciju svih pića (popusti)
 • JM DENT, Bačka Palanka — Zdravstvene ustanove 5% popusta na sve zdravstvene usluge (popusti)
 • POLIKLINIKA „TECTUM NEO“ Požarevac — Zdravstvene ustanove10% popusta na specijalistički lekarski pregled (popusti)
 • „PALANKA“ Sremska Mitrovica — Trgovina10% popusta na pekarske proizvode (popusti)
 • OPTIKA PAŠĆAN-MAGAZIN, Novi Sad — Zdravstvene ustanove15% popusta na robu i usluge iz celokupnog asortimana (popusti)
 • GALA-PROMET, Kraljevo (Kraljevo, Adrani, Samaila, Bogutovac) — Trgovina5% popusta na robu široke potrošnje, osim na akcizne proizvode, svakog 9. 10. i 11. u mesecu (popusti)
 • GRADSKA BIBLIOTEKA „VLADISLAV PETKOVIĆ DIS“, Čačak — Ustanove kulture —- 50% na godišnju članarinu za 5 bodova (popusti i bodovi)
 • GRADSKA BIBLIOTEKA VRŠAC — Ustanove kultureZa 1 bod 100% popusta na godišnju članarinu (popusti i bodovi)
 • GRADSKA BIBLIOTEKA, Novi Sad — Ustanove kultureZa 1 bod 100% popusta za godišnju članarinu (popusti i bodovi)
 • GRADSKI MUZEJ VRŠAC — Ustanove kulture Za 1 bod 50% popusta na ulaznice (popusti i bodovi)
 • GRADSKO ZELENILO, Novi Sad — Ostale uslugeZa 1 bod 50% popusta na sezonske ulaznice (popusti i bodovi)
 • „GROF ROOMS“; Mrčajevci — Ostale usluge5% popusta na smeštaj od 5 dana, i 10% popusta na smeštaj od 10 dana (popusti)
 • DENTAL ARTEM, Beograd — Zdravstvene ustanove15% popusta na sve proteze i 10% popusta na ostale stomatološke usluge (popusti)
 • „DENTINA-MI“, Mladenovac — Zdravstvene ustanove20% popusta na totalnu i parcijalnu akrilatnu protezu, vizil protezu i metalo-keramičke krunice. 30% popusta na vađenje zuba i kompozitnu plombu (popusti)
 • DEČJE POZORIŠTE „SZABADKAI GYERMEKSZÍNHÁZ“ Subotica — Ustanove kultureZa 1 bod 50% popusta na predstave (popusti i bodovi)
 • Dijagnostički centar ALBERT, Beograd — Zdravstvene ustanove15% popust na CT skener, 10% popusta na RTG, 10% popust na mamografiju, 10% popust na ultrazvuk, 5% popust na specijalistički pregled fizijatra, 10% popust na fizikalnu terapiju, 10% popust na spec. pregled ortopeda, 5% popusta na spec. pregled neurologa, 10% popusta na kardiološki paket, poklon KKS kompletna krvna slika (popusti)
 • DIS, Krnjevo (Aleksandrovac, Aleksinac, Arilje, Banatski Karlovac, Batočina, Bela Crkva, Ćuprija, Čačak, Dolovo, Gaj, Gornji Milanovac, Ivanjica, Jagodina, Knjaževac, Kragujevac, Kraljevo, Krnjevo, Kruševac, lazarevac, Lozovik, Mladenovac, Niš, Nova Pazova, Novi Banovci, Novi Sad, Pančevo, Paraćin, Požarevac, Smederevo, Smederevska palanka, Stara Pazova, Velika Plana, Veliko Orašje, Vršac, Zrenjanin) — Trgovina10% popusta na celokupan asortiman osim akciznih proizvoda svakog 10. 11. 25. i 26. u mesecu (popusti)
 • Dom za smeštaj odraslih i starijih Akvaten, Alibunar — Zdravstvene ustanove1. Smeštaj u domu na mesečnom nivou, poklon 2 fizioterapije mesečno, i 10% popusta i 1 besplatno noćenje za srodnike kao i korištenje spa i velnes centra, 2. Smeštaj u domu na godišnjem nivou, poklon 24 fizioterapije po želji korisnika, i 15% popusta i besplatan pristup spa i velnes centru sa unutrašnjim bazenom, parnim kupatilom, saunom, 3. sala za proslave za lične potrebe ili potrebe srodnika, 20% popusta po sedećem mestu i besplatan pristup spa i velnes centru sa unutrašnjim bazenom, parnim kupatilom, saunom, 4. post-operativni oporavak u domu na mesečnom nivou, poklon 2 fizioterapije, i 10% popusta i 1 besplatno noćenje za srodnike kao i korištenje spa i velnes centra, 5. postoperativni oporavak na dnevnom nivou, 10% popusta i pristup i upotreba spa i velnes centra (popusti)
 • Dom za smeštaj odraslih i starijih Sveti Trifun, Beograd — Zdravstvene ustanove10% popusta na postoperativni oporavak u domu na mesečnom nivou (poklon 2 fizikalne terapije) , postoperativni oporavak u domu na dnevnom nivou (korišćenje bioptron lampe) ketering (poklon Dostava na teritoriji grada Beograda), Smeštaj u domu na tri meseca (šest seansi psihoterapije za korisnika ili srodnike) i smeštaj u domu na mesečnom nivou. 15% smeštaj u domu na godišnjem nivou (EKG, 12 fizikalnih terapija
  i poklon 18 fizikalnih terašija) i 5% na sanitetski prevoz. (popusti)
 • Dom zdravlja „MEDIGROUP DR RISTIĆ“ — Zdravstvene ustanove20% popusta na laboratorijske usluge i 40% popusta na SENIOR SATI (pregledi specijalista interene medicine, fizikalne medicine i rehabilitacije, orl i oftalmološki pregledi) (popusti)
 • DOM ZDRAVLjA „MEDIKUS UNIVERSALIS“ V, Kraljevo — Zdravstvene ustanove10% popusta pregled za vozače (2 god), 10% popusta pregled za držanje oružja (2 god), 10% popusta na sve usluge prema cenovniku (2 god) (popusti)
 • DOM ZDRAVLjA DCM, Leskovac — Zdravstvene ustanove20% popusta na kompletnu krvnu sliku sa biohemijom svakog radnog dana i 10% popusta na laboratoriske analize i radiološka snimanja svakog radnog dana (popusti)
 • DOM KULTURE „PIROT“ — Ustanove kulture10 bodova za besplatnu ulaznicu za bioskop, i za 10 bodova besplatna ulaznica za koncert folklora (bodovi)
 • „FORA-4“ Subotica — Knjižare10% popusta na celokupan asortiman osim usluge fotokopiranja (popusti)
 • „AUTO CENTAR MILOŠ“, Čačak — Auto-servisi20% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • „EL-KO“, Bačka Palanka — Trgovina10% popusta: na rasvetu i male kućne aparate, i 10% na rasvetu u radnji u Novom Sadu (popusti)
 • „Lađar 020“, Novi Pazar — Tehnička ispitivanja15% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • „MAČAK M&D“, Sremska Mitrovica — Trgovina5% popusta na prehrambene proizvode svakog utorka i petka, u radnjama u Palanka 95, Josipa Pančića bb i Matije Huđi bb (popusti)
 • „SUPERKOLOR“, Ćuprija — Trgovina5% popusta na ceo asortiman (popusti)
 • DR JELENA VLAOVIĆ, Beograd — Zdravstvene ustanove5% popusta na plombiranje, 10% popusta na totalnu protezu, pločastu parcijalnu protezu, rutinsko vađenje zuba i sidanje kamenca. (popusti)
 • POLIKLINIKA „TECTUM MED-LABOR“, Požarevac — Zdravstvene ustanoveProvera šećera u krvi, gratis, svake subote, 30% popusta na laboratorijsku analizu-INR, 20% popusta na mikrobiološke briseve i urinokulturu, 10% popusta na sve laboratorijske analize, 10% popusta na sve specijalističke preglede (popusti)
 • DR IVAKOVIĆ LABORATORIJA, Vršac — Zdravstvene ustanovePoklon analiza šećera u krvi uz bilo koju odrađenu analizu krvi i poklon antitela na covid 19 za procenu imuniteta uz bilo koju odrađenu analizu krvi u prvih mesec dana korišćenja PK (popusti)
 • „BELLADENT ESTETIC“ Beograd — Zdravstvene ustanove10% popusta za kompozitne plombe, poklon poliranje zuba, 10% popusta za uklanjanje kamenca, poklon poliranje zuba, 10% popusta za lečenje zuba, 15% popusta za vađenje zuba, poklon aplikacija leka i zaustavljanje krvarenja, 10% popusta za fiksnu protetiku, mogućnost čeka ili 3 mesečne rate, 10% popusta na mobilnu protetiku, poklon korekcija proteze i kontrola, za sve od pon-pet od 09-19 časova (popusti)
 • DR MAJA CVETKOVIĆ Beograd — Zdravstvene ustanove10% popusta na stomatološke usluge i snimanje zuba (popusti)
 • „PONTE BIANCO“ Vranje — Ostale usluge5% popusta na ugostiteljske usluge i 5% popusta na usluge prenoćišta (popusti)
 • „OPTIKA GAGA“ Kruševac — Zdravstvene ustanove10% popusta na dioptrijske okvire, dioptrijska sočiva i stakla. 5% popusta na kontaktna sočiva, 10% popusta na bifokalna sočiva, 20% popusta na progressive sočiva, 5% popusta na ugradnju sočiva, uz svaki kupljeni okvir poklon futrole, krpice,tračice, uz svaku uslugu besplatni pregledi i korekcija naočara, za kupovinu preko 5000 din odloženo plaćanje u ratama (popusti)
 • „PIT STOP.GIZ“ Sremska Mitrovica — Auto-servisi20% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • „MV FORTUNE“ Niš (Niš-Grad, Niš-Mediajana, Pirot) — Proizvodnja gotovih jela7% popusta na sve vrste pica, na sve vrste sendviča, na sve vrste palačinki, na sve vrste pasti i na sve sokove (popusti)
 • „ABC-TEST“ Valjevo — Auto-servisi30% popusta na pruženu uslugu *popust se ne odnosi na delove koji su potrebni za popravku vozila (popusti)
 • „ELEKTROMATERIJAL ĐOLE“ Sombor — Trgovina10% popusta na led sijalice, 10% popusta na led panele, 5% popusta na lustere (popusti)
 • „MAKINTERNACIONAL“, Niš (Pertate, Pukovac, Niš-Palilula, Nikola Tesla, Žitorađa) — Trgovina3% popusta na suhomesnate proizvode i 3% popusta na sveže meso (popusti)
 • „OPTIKA ZOKI“ Pančevo — Zdravstvene ustanove10% popusta za ramove za naočare (popusti)
 • „TIS-MITROVIĆ“ Zaječar — Trgovina3% popusta na celokupan asortiman *Osim na šećer, ulje, cigarete i brašno (popusti)
 • „TURBO“ Bor — Auto servisi15% popusta na tehnički pregled vozila (popusti)
 • „METALKA“ Bor — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman *Osim cementa i drvene građe (popusti)
 • „SAFIR-D“, Kraljevo — Trgovina10% popusta na sanitariju, keramiku i lepak i ostali materijal (popusti)
 • „BAVARIA MOTORRAD“, Prislonica, Čačak — TrgovinaMinimalna zakonom prepisana usluga za tehnički pregled vozila (popusti)
 • „PROGON 1999“; Mrčajevci— Trgovina3% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • „AUTO CENTAR ZOKI“ Pančevo — Ostale usluge40% popusta na registraciju motornih vozila u Knićaninovoj 1a, 40% popusta na registraciju motornih vozila u Kovačici, JNA 204 (popusti)
 • „DEVA MED HIRURGIJA“ Pirot — Zdravstvene ustanove5% popusta na ginekološki pregled od ponedeljka do petka 8-13 časova, 5% popusta na internistički pregled od ponedeljka do petka 8-19 časova, 5% popusta na hirurški pregled od ponedeljka do petka 8-19 časova (popusti)
 • EKONOMSKO-TRGOVINSKA ŠKOLA ZAJEČAR — Obrazovne ustanove10% popusta na ketering usluge tokom trajanja nastave za 10 bodova (popusti i bodovi)
 • ELEKTROSERVIS VS BANE Niš — Ostale usluge10% popusta na servis audio i tv prijemnika izuzev materijala koji nije obuhvaćen ponudom (popusti)
 • ELEKTROTERM POTIĆ, Niš — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • ŽAR SD SMEDERVO — Ugostiteljski objekti5-10% popusta na celokupnu ponudu konzumacije hrane i pića (popusti)
 • ŽICA BEST VUČAK, Smederevo — Trgovina10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • ZGRABI KOFER, Vrbas — Turizam3% popusta na prodaju turističkih aranžmana od 01.10.2023. do 01.10.2024. god. (popusti)
 • „DOM ZDRAVLjA MAGNET MD“ Vranje — Zdravstvene ustanove5% popusta na sve preglede i laboratorijske analize (popusti)
 • „DOM ZDRAVLjA BORMEDIC“ — Zdravstvene ustanove10% magnetna rezonanca bez kontrasta, 10% pregled psihijatra, 10% konsultacije sa psihologom, 10% pregled ginekologa, 10% pregled specijaliste ORL, 20% kompletna krvna slika, 10% reuma faktor (iz krvi), 10% antitela – SSR(iz krvi), 10% FT3 (iz krvi), 10% FT4 (iz krvi) (popusti)
 • DOM ZDRAVLjA „HEMIKAL“ Valjevo — Zdravstvene ustanove15% popusta na laboratorijske usluge, 10% popusta pregledi lekara (popusti)
 • ZEMLjORADNIČKA ZADRUGA AGRO-ZRNO, Perlez — Trgovina5% popusta na stočnu hranu, 10% popusta na pesticide i 10% popusta na ostalu robu (popusti)
 • ZOOHIGIJENA I VETERINA, Novi Sad — Zdravstvene ustanoveZa 1 bod 10% popusta na resekciju creva, kastraciju pasa, carski rez, ovarijekotmiju mačke i male i srednje kuje, za 2 boda 10% popusta na dijagnostičku laparatomiju, ovarijekotmiju velike kuje i traumatski pneumotoraks, za 3 boda 10% na operaciju stranog tela (popusti i bodovi)
 • INKOM GROUP, Kruševac — Ostale usluge5% popusta na celokupan asortiman koji se ne plaća u ratama ili odloženo plaćanje na 10 mesečnih rata bez kamate, na kupovinu iznad 20.000 dinara poklon mali kućni aparat (popusti)
 • „KALIGRAF“, Zaječar — Knjižare10% popusta na knjige (popusti)
 • KARAMBOL 2016, Lapovo — Ugostiteljski objekti10% popusta na gotova jela svakog 10. u mesecu, 20% popusta na čorbe svakog 10. u mesecu. (popusti)
 • KOMISION VALEX, Vrbas — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman od 01.10.2023. do 01.10.2024. god. (popusti)
 • KRUŠEVAČKO POZORIŠTE — Ustanove kultureZa 10 bodova 40% popusta na karte za predstave iz produkcije KP do juna 2024. godine (popusti i bodovi)
 • KUKAREVA APOTEKA, Leskovac — Apoteke10% popusta na magistralni aparat (proizvodi i laboratorije apoteke), 5% popusta na dijetetske suplemente od 10. do 15. u mesecu i 3% popusta na lekove koji ne idu na recepte od 10. do 15. u mesecu (popusti)
 • LESKOVAČKI KULTURNI CENTAR — Ustanove kultureZa 5 bodova 10-30% na ulaznice za sve programe, osim bioskopskog repertoara (popusti i bodovi)
 • LIVAJA AUTO, Niš — Trgovina5-20% popusta na celokupan asortiman auto-delova iz ponude (popusti)
 • MALUTAS TRAVEL, Kragujevac — Turizam10% popusta na jednodnevne izlete i 7% popusta na višednevna putovanja (popusti)
 • „SIM LAB MEDIKA“ Lajkovac — Zdravstvene ustanove15% popusta na laboratorijske usluge (popusti)
 • „POLIKLINIKA DR LUNE“, Užice — Zdravstvene ustanove5% popusta na gastroenterološki pregled (popusti)
 • „ZOOM OPTIKA“, Kikinda — Zdravstvene ustanove20% popusta na dioptrijski okvir, dioptrijsku plastiku i sunčane naočare (popusti)
 • „TECTUM PLUS“ Petrovac na Mlavi — Zdravstvene ustanove10% popusta na sve laboratorijske analize (popusti)
 • „JUGOLAB PO“ Požarevac — Zdravstvene ustanoveSvakoga dana 15% popusta na sve laboratorijske analize koje se ne šalju u saradničke laboratorije, subotom analiza šećera besplatno (iz prsta) (popusti)
 • MATIJEVIĆ , Novi Sad (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Smederevska palanka, Subotica, Zrenjanin, Ruma, Inđija, Bačka Palanka, Vršac, Sombor, Kikinda, Šabac, Batajnica, Aranđelovac, Paraćin, Jagodina, Kraljevo, Kruševac, Temerin, Niš, Borča, Svilajnac, Obrenovac, Zaječar, Loznica, Bor, Sremčica, Ćuprija, Lazarevac, Vrbas, Negotin, Vranje, Odžaci, Leskovac, Petrovac na Mlavi, Trstenik, Ub, Veliko gradište, Pirot, Surčin, Despotovac, Raška, Valsotince, Priboj, Smederevo, Požarevac, Kragujevac, Valjevo, Mladenovac, Sremska Mitrovica, Čačak, Novi Banovci, Bečej, Bačka Topola, Gornji Milano0vac, Kula, Požega, Užice, Velika Plana, Bela crkva, Vrnjačka banja, Stara Pazova, Kanjiža, Kovin, Meljak, Barajevo, Aleksinac, Senta, Novi Bečej, Prokuplje, Nova Pazova, Kladvo, Bač, Žabalj, Žitište, Mali Zvornik, Čoka, Kać, Futog, Titel, Šid, Banatski Karlovac, Srbobran, Sječanj, Kostolac – 86) — Trgovina2% popusta na sveže meso svih kategorija i 10% popusta na masne prerađevine i trgovačku robu (popusti)
 • MATIČNA BIBLIOTEKA „SVETOZAR MARKOVIĆ“, Zaječar — Ustanove kultureZa 2 boda besplatno članstvo u biblioteci (popusti i bodovi)
 • „POLIKLINIKA MAJDAN“ Majdanpek — Zdravstvene ustanove10% popusta pregled specijaliste neuropsihijatrije, svake srede u mesecu (popusti)
 • „DIJAGNOCTIČKI CENTAR DC-LUNE“, Požega — Zdravstvene ustanove5% popusta na gastroenterološki pregled (popusti)
 • „KARIBO SO“ Sombor — Ugostiteljski objekti5% komplet piće i 5% popusta na dnevni meni (popusti)
 • „KRALj“ Zaječar — Mesare — 5% popusta na juneće meso i 5% popusta na goveđe meso (popusti)
 • PRIVATNA PRAKSA „ZDRAVLjE1“ DESPOTOVAC — Apoteke10% popusta na lekove 10% popusta na nelek 10% popusta na kozmetiku (popusti)
 • „MOSKVA ČAVIĆ“ Sombor — Ugostiteljski objekti5% popusta na ugostiteljske usluge (popusti)
 • MILOŠEVIĆ Kruševac — Trgovina3% popusta na robu koja nije obuhvaćena drugim popustom (popusti)
 • MIRKO SANDIĆ , Beograd — Sport i rekreacijaZa 10 bodova 2 dnevne karte za rekreativno plivanje – pon. sre. i pet. 16:30-19h, uto. i čet. 16:30-18h, sub. od 9-11h, ned. od 10-12h i od 12-14h – (popusti i bodovi)
 • „MALINA“, Gornja Trepča — Trgovina10% popusta na smeštaj (popusti)
 • MLEKARSKA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA „DR OBREN PEJIĆ“ Pirot — Obrazovne ustanove i trgovine5% popusta na pirotski kačkavalj od kravljeg mleka sa zaštićenim geografskim poreklom, na kačkavalj mešanac, sveži sir, urdu, pasterizovano mleko i beli sir – kravlji (popusti i bodovi)
 • MOJA LAB KŠ Kruševac — Zdravstvene ustanove10% popusta na laboratorijske usluge (popusti)
 • MOJA ORDINACIJA KŠ Kruševac — Zdravstvene ustanove10% popusta na lekarski pregled, specijalistički pregled i usluge zdravstvene nege (popusti)
 • MS JOKER VUČAK — Trgovina10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • MUZEJ „PONIŠAVLjA“ Pirot — Ustanove kulturePonedeljkom od 08 – 15 časova, za 10 bodova besplatna ulaznica za Kuću malog Riste, i 10 bodova za besplatnu ulaznicu za arheološku postavku (bodovi)
 • MUZEJ „RAS“ Novi Pazar — Ustanove kultureZa 3 boda besplatan ulaz uz penzionersku karticu (popusti i bodovi)
 • MUZEJ RUDNIČKO-TAKOVSKOG KRAJA, Gornji Milanovac — Ustanove kulture20% popusta za izdanja u muzeju, i 50 din za ulaznicu za muzej u Takovu (popusti)
 • MUZEJ SREMA Sremska Mitrovic — Ustanove kulture50% popusta za ulaznicu za muzej, za 10 bodova besplatna grupna ulaznica za tri osobe, za 20 bodova besplatna grupna ulaznica za šest osoba (popusti i bodovi)
 • MUZEJ U SMEDEREVU, Smederevo — Ustanove kultureZa 1 bod 50% popusta na jednu ulaznicu (popusti i bodovi)
 • NARODNA BIBLIOTEKA „VUK KARADžIĆ“, Kragujevac — Ustanove kultureZa 10 bodova 40% popusta na pun iznos godišnje članarine. (popusti i bodovi)
 • NARODNA BIBLIOTEKA „STEFAN PRVOVENČANI“ Kraljevo — Ustanove kultureZa 1 bod besplatna članarina, za 1 bod ceolokupan bibliotečki fond i za 1 bod besplatan internet (popusti i bodovi)
 • NARODNA BIBLIOTEKA KRUŠEVAC — Ustanove kultureZa 2 boda 50% popusta na godišnju članarinu (popusti i bodovi)
 • NARODNA BIBLIOTEKA SMEDEREVO — Ustanove kultureZa 2 boda godišnja članarina + poklon (popusti i bodovi)
 • NARODNA BIBLIOTEKA UŽICE — Ustanove kultureZa 5 bodova 50% popusta na godišnju članarinu, od 01.10.2023. do 31.09.2023. (popusti i bodovi)
 • NARODNI MUZEJ „ZAJEČAR“ — Ustanove kultureZa 1 bod 40% popusta na ulaznicu (popusti i bodovi)
 • NARODNI MUZEJ UŽICE — Ustanove kultureZa 5 bodova 10% popusta na ulaznicu, godinu dana (popusti i bodovi)
 • NARODNI MZEJ ČAČAK — Ustanove kultureZa 5 bodova besplatna ulaznica za muzej i za 5 bodova besplatna pratnja kustosa (popusti i bodovi)
 • NARODNO POZORIŠTE „STERIJA“ VRŠAC — Ustanove kultureZa 1 bod 30% popusta na ulaznicu (popusti i bodovi)
 • NARODNO POZORIŠTE PIROT — Ustanove kultureJednom mesečno za 10 bodova besplatna ulaznica za pozorište (bodovi)
 • NARODNO POZORIŠTE U NIŠU — Ustanove kulture Za 1 bod 50% popusta karta za pozorišne predstave iz produkcije NP, osim premijernih predstava (popusti i bodovi)
 • NARODNO POZORIŠTE UŽICE — Ustanove kultureZa 5 bodova 50% popusta na pozorišne ulaznice za predstave iz produkcije NP u repriznom izvođenju, od 01.10.2023. do 31.09.2023. (popusti i bodovi)
 • „ELEKTRO TREND“ Pirot — Trgovina5% popusta na elektromaterijal i 3% popusta na uređaje za domaćinstva (popusti)
 • „IN-STOLARIJA“ Velika Plana, Smederevo — Trgovina10% popusta za ALU i PVC stolariju (popusti)
 • AGENCIJA ZA PRUŽANjE USLUGA ČIŠĆENjA ZGRADA „FENSI 013“ Pančevo — Ostale usluge10% popusta na kompletnu ponudu (popusti)
 • „HEMIKAL – AMB“ Lajkovac — Zdravstvene ustanove15% popusta na laboratorijske usluge (popusti)
 • PROIZVODNjA SLATKIŠA I KOLAČA „PUTOPIS DI“ Kucura, Vrbas — Trgovina10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • NIS ad Novi Sad — Ostale uslugePopust u rsd na cenu euro dizel 2,00, EVRO premijum BMB 2,00, OPTI dizel 2,00, OPTI benzin 95 2,00, OPTI auto gas 1,00, CNG metan 1,0, G-drive dizel 3,00, G-drive 100 3,00, 3% popusta na maloprodajnu cenu dopunskog asortimana (popusti)
 • NIŠKI SIMFONIJSKI ORKESTAR, Niš — Ustanove kulture Za 2 boda 40% na cenu karte za premijerne koncerte NSO (popusti i bodovi)
 • „SIM LAB 7“ Kruševac — Zdravstvene ustanove15% popusta na sve laboratorijske usluge (popusti)
 • OLIMP-ZVEZDARA, Beograd — Sport i rekreacijaZa 10 bodova 2 dnevne karte za otvorene bazene od 10-19h radnim danima (popusti i bodovi)
 • OPTIČARSKA RADNjA „LENS“, Vranje — Ostale usluge5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • Opštinska biblioteka „Štefan Homola, Bački Petrovac — Ustanove kultureZa 5 bodova 16% popusta za članarinu biblioteke (popusti i bodovi)
 • OČNA KUĆA ALBERT, Beograd — Zdravstvene ustanoveOdređivanje dioptrije i merenje očnog pritiska na poklon. 20% popusta na okvir, servis, stakla foto, stakla bifokal, stakla progresiv, i paketi (popusti)
 • PAN LAB, Kraljevo — Zdravstvene ustanove15% popusta na laboratorijske analize i 10% popusta na laboratorijske analize koje radi saradnička lab. BIO MEDICA (popusti)
 • PINUS, ĆUPRIJA — ApotekePopust na ceo asortiman osim na antibiotike i sedative (popusti)
 • PLANETA SPORT, Beograd (Aleksinac, Aranđelovac, Bačka Palanka, Bačka Topola,Bajina Bašta, Bečaj, Beograd, Čačak,Ćuprija,Inđija, Jagodina, Kostolac, Kraljevo, Kula, Lazarevac, Mladenovac, Niš, Novi Pazar,Obrenovac, Pančevo, Pirot, Požega, Prepolje, Raška, Šabac, Sjenica, Smederevska Palanka, Gornji Milanovac, Ivanjica, Kikinda, Kragujevac, Kruševac, Kuršumlija, Leskovac, Negotin, Novi pazar, Novi Sad, Odžaci, Paraćin Požarevac, Priboj, Prokuplje, Ruma, Senta, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Užice, Vlasotince, Vrbas, Vršac, Zlatibor, Stara Pazova, Tutun, Valjevo, Vranje, Vrnjačka Banja, Zaečar, Zrenjanin 61) — Trgovina20% popusta na celokupan asortiman obeležen oznakom „nova kolekcija proleće-leto“, 20% popusta na celokupan asortiman obeležen oznakom „nova kolekcija jesen-zima“, 10% popusta na celokupan asortiman obeležen oznakom „SNIŽENO“ (popusti)
 • POLjOPRIVREDNA SAVETODAVNA I STRUČNA SLUŽBA VRBAS — Ostale usluge20% popusta za analizu zemljišta – osnovnu kontrolu plodnosti zemljišta (popusti)
 • POZORIŠTE „DOBRICA MILUTINOVIĆ“ Sremska Mitrovica — Ustanove kultureZa 3 boda 10% popusta za sve ulaznice u Pozorište, besplatno korišćenje pozorišne sale za organizovanje manifestacija i za 10 bodova besplatno ustupanje određenog broja besplatnih ulaznica za predstave sopstvene produkcije (popusti i bodovi)
 • POZORIŠTE LUTAKA NIŠ — Ustanove kultureZa 1 bod 50% popusta za kartu za reprizne predstave koje se održavaju od 18h svakog prvog četvrtka u mesecu (popusti i bodovi)
 • POZORIŠTE MLADIH, Novi Sad — Ustanove kulture50% popusta na ulaznice (popusti)
 • POKRET GORANA SREMSKA MITROVICA — Ostale uslugePopust 100 dinara za ulaz u rezervat Zasavica, i 100 din popust za vožnju brodom (popusti)
 • Poliklinika CAPITOL MEDICAL, Kragujevac — Zdravstvene ustanove10% popusta na laboratorijske analize, 5% popusta na specijalističke preglede. (popusti)
 • „EUROTURS NIŠ“, NIŠ (Beograd, Vranje, Novi Sad) — Tur-operateri10% popusta za grčke apartmane (redovne cene), 3% popusta za grčke apartmane (first/last minute), 3% za turska letovanja, 2% popusta za bugarska letovanja, 2% popusta za letovanja u Albaniju, 2% popusta za letovanja u grčkim hotelima, 3% popusta za putovanja, i 10% popusta za autobuski prevoz u organizaciji agencije (popusti)
 • MOJ ŠARENI SVET, Vrbas — Ostale usluge10% popusta na celokupan asortiman cvećare (popusti)
 • „LINK LINE“, Novi Sad — Trgovina 10% popusta na robu i usluge iz celokupnog asortimana (popusti)
 • „ELBRACO GROUP“, Apatin — Trgovina10% popusta na male kućne aparate, 10% popusta na aparate za negu lica i tela, svakog 10. i 25. u mesecu (popusti)
 • „RADOŠEVIĆ“, Despotovac — Trgovina10% popusta na autoprogram, 10% popusta na polikeper, 5% popusta na rigips, 10% popusta na sandolin, 5% popusta na fasade, termo, 10% popusta na gletmasu, 10% popusta na lepkove, 10% popusta na akril i silikone, 10% popusta na šrafovska robu, 10% popusta na emajl i nitro (popusti)
 • PREDŠKOLSKA USTANOVA „NATA VELjKOVIĆ“, Kruševac — Obrazovne ustanoveZa 2 boda 30% popusta na gotova jela u organizacionoj jedinici Pinokio (popusti i bodovi)
 • „LALE AUTO PLUS“ Ćuprija — Ostale usluge10% popusta na redovni tr putničkog vozila, 10% popusta na na redovni tr teretnih vozila, 10% popusta na na redovni tr mopeda (popusti)
 • „TAŠKAŠ MG“, Čačak — Ostale usluge5% popusta na sve vrste ogreva (popusti)
 • „DODIĆ“ Stropsko, Vranje — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • „YUMKO-COMMERCE“, Vranje — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • „AGRO-TEHNIKA“, Jagodina — Trgovina3% popusta bela tehnika, 2% popusta poljomehanizacija, 2% popusta veštačka đubriva, 2% popusta ostali artikli u poljoprivrednoj apoteci (popusti)
 • „BONA & FIDES“, Valjevo — Agencije za nekretnine10% popusta na posredničku proviziju (popusti)
 • „KONDOR-PREVOZ“, Kraljevo — Ostale usluge5% popusta za gotovinsko plaćanje prevoza putnika ili na iznos preko 3000 dinara mogućnost plaćanja na tri mesečne rate (popusti)
 • ATOMSKA BANJA — Zdravstvene ustanove5% popusta na smeštaj (12 mesečnih rata) (popusti)
 • „NIK-ELEKTRO“, Petrovac na Mlavi (Velika Plana, Smederevo, Smederevska Palanka) — Trgovina10% popusta na elektromaterijal u radnji u Srpskih vladara 338, Karađorđevoj 5, Velika Plana, u Šaliničkoj bb Smederevo i Vuka Karadžića 81 u Smederevskoj Palanci (popusti)
 • „STUDIO ANGEL FOUR“, Novi Sad — Frizerski saloni10% popusta na sve usluge i robu iz asortimana (popusti)
 • RAMIN, Kraljevo — Trgovina10% popusta na pločasti materijal za izradu nameštaja – table i prateći okov, 15% popusta na pločasti materijal za izradu nameštaja – m2 (popusti i bodovi)
 • „LORA CENTAR“, Sombor — Ostale usluge10% popusta na dioptrijske okvire i stakla, 5% popusta na kontaktna sočiva i sunčane naočare, 10% popusta na cvetne aranžmane (popusti)
 • „INTERCOM COMPUTERS“, Krušar, Ćuprija — Ostale usluge30% popusta na sve servisne usluge (popusti)
 • LEKOOPTIK, Vrbas — Ostale usluge10% popusta na dioptrijske okvire i dioptrijske naočare (popusti)
 • „PROFI“, Batočina — Trgovina5% popusta za Demit fasadu (za kupovinu više od 100m2), i 5% popusta za Sve za školu (za kupovinu preko 5000 din) (popusti)
 • „OPTO LENS“, Pirot — Zdravstvene ustanove5% popusta na dioptrijske okvire i dioptrijski sr svakog radnog dana od 9 do 11 časova i 17 do 19 časova (popusti)
 • „ŽIVKOVIĆ RADE“, Pirot — Zdravstvene ustanove5% popusta na okvire i plastiku od 8 do 12 časova (popusti)
 • „ALKANA TREJD“, Prahovo — Trgovina5% popusta na školski pribor, 5% popusta na igračke, 5% popusta na galerijsku robu (popusti)
 • „ITI“, Vrbas — Trgovina5% popusta na posuđe (popusti)
 • „KVIKI MARKET, Vrbas — Trgovina3% popusta na hleb i peciva, voće i povrće, mleko i mlečko, suhomesnato, vode i sokove, hemiju i domaćinstvo, komplet asortiman kozmetike i 5% popusta na baštu i vrt, konditore, alate i materijale, kućnu galanteriju i igračke (popusti)
 • „ELEKTRO SHOP“, Zaječar — Trgovina10% popusta na led sijalice (popusti)
 • „TEHNOMOBILE“, Bela Palanka — Trgovina10% popusta na celokupan asortiman za iznos preko 25000 din, od 10-15 u mesecu, celokupan asortiman za iznos preko 25000 din na 6 meseci odloženo plaćanje čekovima, celokupan asortiman za iznos preko 25000 din na 6 meseci odloženo plaćanje karticom Banke Poštanske štedionice (popusti)
 • „VENEDI“, Zaječar — Ostale usluge10% popusta na pedikir 10% popusta na šišanje (popusti)
 • SAMOUSLUŽNA AUTOPERIONICA „R WASH“,Čačak — Ostale uslugeZa 5 kupljenih žetona 1 gratis (popusti)
 • „LAVPHARM“, Bor — Apoteke3% popusta za lekove sa negativne liste, i 3% popusta na dijetetske suplemente, kozmetiku, čajeve i medicinsku obuću (popusti)
 • „AGRO CENTAR SM“ Sremska Mitrovica — Trgovina  — 10% popusta na svu robu u prodavnici (popusti)
 • „OGANj PLAM“ Prokuplje — Trgovina3% popusta na drveni pelet, 5% popusta na drveni briket, 7% popusta na ogrevno drvo, 5% popusta na drveni ugalj, 5% popusta na mrki ugalj, 5% popusta na kameni ugalj, i 10% popusta za džakiranje (popusti)
 • SVETI SAVA, Smederevo — Apoteke5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • SVETLOST, Niš  (Niš, Zaječar, Vranje, Aleksinac) — Trgovina5% popusta u svim maloprodajnim objektima na celokupan asortiman velikih kućnih aparata – bela tehnika, el. šporeti, šporeti na čvrsta goriva i dr. (popusti)
 • „DEJAN GRMEČ“, Despotovac — Trgovina10% popusta fasadni materijali, 10% popusta unutrašnji materijal (polikolor, farbe, lakovi), 10% popusta kanalizacija, vodovod, elektro materijal, 10% popusta testere, kosilice, trimeri, 10% popusta elektro-akumul. alat, 8% PVC stolarija, 5% OSB i gips table (popusti)
 • MOBILEND, Bačka Palanka — Ostale usluge5% popusta na: tehničku robu, mobilne telefone i TV, klime, tablete, navigacije, PC računare, laptopove, i besplatno dijagnostika kvara (popusti)
 • „ŠMRKIĆ-ŠOP“, Sečanj — Trgovina20% popusta na sitne kućne aparate, od 8. do 12. u mesecu plus poklon, 20% popusta na igračke, od 17-21. u mesecu plus poklon, 20% popusta na keramiku, od 25-30. u mesecu plus šolja na poklon, 10% popusta na prehranu, od 8-12.. u mesecu plus keks na poklon, 10% popusta na hemiju (popusti)
 • „BIOMEDICA PA“, Pančevo — Zdravstvene ustanove20% popusta za laboratorijske analize osim onih koje su ograničene maksimalnim popustom od 10%, cele godine (popusti)
 • PROIZVODNjA POSTELjINE I TRGOVINA „LUSI“, Valjevo  — Trgovina5% popusta za proizvode iz asortimana „Lusi“, i 3% popusta na sve ostale proizvode (popusti)
 • „SVETI KUZMAN I DAMJAN“, Beograd — Zdravstvene ustanove10% popusta na Kardiološki pregled sa EKG-om, na EHO srca, na Holter EKG-a, na Holter pritiska, na Test opterećenja, na EHO abdomena, na Dopler krvnih sudova nogu, na Dopler krvnih sudova vrata, na Deksa-sken osteodenzitometrija, na EHO štitne žlezde (popusti)
 • „DESPOTOVIĆ 2022“, Valjevo — Proizvodnja ostalih predmeta10% popusta na mrtvački sanduk hrast, 10% popusta na mrtvački sanduk (polukovčeg) x-60, 10% popusta na prevoz preko 100 km (popusti)
 • „HELT“ Kruševac — Zdravstvene ustanove20% popusta na pregled lekara specijaliste, 20 % popusta na fizikalnu terapiju, radnim danima od 10-14 časova (popusti)
 • SLOVAČKO VOJVOĐANSKO POZORIŠTE, Bački Petrovac — Ustanove kultureZa 5 bodova 20% popusta ulaznica za pozorište (popusti i bodovi)
 • SMER-TEHNIČKI, Prokuplje — Auto-servisiBesplatna provera ispravnosti vozila pred tehnički pregled, besplatna popravka sitnih kvarova pred tehnički pregled (sijalice i dr), poklon, mirišljava jelkica, ramovi za tablice, mogućnost plaćanja čekovima, karticama Poštanske štedionice, banke Inteze do 12 rata, administrativnom zabranom na penziju do 12. rata (popusti)
 • SOLIDNOST, Mladenovac — Trgovina10% popusta na školski i kancelarijski materijal, bicikle, električne bicikle i trotinete, štampače, MFP printere i toner kasete (popusti)
 • SPD RADNIČKI, Kragujevac — Sport i rekreacijaZa 5 bodova 10% popusta na ulaznicu za zatvoreni bazen i ulaznicu za utakmice u organizaciji SPD „Radnički“ (popusti i bodovi)
 • Specijalna bolnica za rehabilitaciju RUSANDA — Zdravstvene ustanoveZa 3 boda 10% popusta na sledeće usluge: 1. medicinski dan jednokrevetna soba 2. medicinski dan dvokrevetna soba 3. medicinski dan trokrevetna soba 4. relax masaža parcijalna (15min), 5. relax masaža parcijalna (45min) i 6. dekompresija kičme (ekstenzija) (popusti i bodovi)
 • Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju MERKUR — Zdravstvene ustanoveZa 5 bodova 15% popusta na zvanični cenovnik smeštaja i usluga Specijalne bolnice „Merkur“, za 5 bodova 10% popusta na zvanični cenovnik zdravstvenih usluga Specijalne bolnice „Merkur“ koje se pružaju korisnicima koji sami naručuju i plaćaju usluge (popusti i bodovi)
 • Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti SOKOBANJA — Zdravstvene ustanove10% popusta na smeštaj, ishranu, medicinske usluge i ostale usluge (popusti)
 • Specijalna bolnica za rehabilitaciju „MILLENNIUM MEDICAL CENTAR“, Vranjska banja — Zdravstvene ustanove u privatnoj svojini10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • Specijalna bolnica za rehabilitaciju „MILLENNIUM MEDICAL CENTAR“, Vranjska banja — Zdravstvene ustanove10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • Specijalna bolnica za rehabilitaciju JUNAKOVIĆ — Zdravstvene ustanove5% popusta na važeći cenovnik Medicinskog paketa (pun pansion, prvi i kontrolni lekarski pregled i do 5 terapija dnevno, po mišljenju lekara) I 5% popusta na masaže i tretmane (popusti)
 • Specijalna bolnica za rehabilitaciju BANJA KANJIŽA — Zdravstvene ustanoveZa 1 bod radnim danima utorak-petak od 17 – 20 časova, 20% popust na bazen, za 7 bodova na osnovu zakazanog termina 15% popusta na spec. pregled na „DEXA“ aparatu, za 5 bodova na osnovu zakazanog termina 15% popusta za „Shokwave“ medicinsku terapiju, za 3 boda radnim danima oktobar-novembar na osnovu zakazanog termina 20% popusta na parcijalnu masažu (popusti i bodovi)
 • Specijalna bolnica za rehabilitaciju GAMZIGRAD — Zdravstvene ustanoveZa 1 bod 10% popusta na pansion sa lečenjem (BO dan), za 1 bod 10% popusta na pansion bez lečenja, 10% popusta na terapijski dan, za 2 boda 10% popusta na terapiju hiperbaričnom oksigenacijom (HBOT)-bolničko lečenje, za 1 bod 10% popusta na terapiju hiperbaričnom oksigenacijom (HBOT)- ambulantno lečenje, 10% popusta na Elektromioneurografija (EMNG), 10% popusta na kolor dopler krvnih sudova i arterija, na poklon uz sve usluge korišćenje bazena (popusti i bodovi)
 • Specijalna hirurška bolnica „SVETI NIKOLA“, Ratina — Zdravstvene ustanove10% popusta na NMR svih delova tela, RTG svih delova tela, Mamografiju, Ultrazvuk, Dopler, Specijalistički pregled, Holter, Test opterećenja, Kolonoskopiju, Gastroskopiju i Laboratoriju (popusti)
 • SPORTANA, Vrbas — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • Sportski i poslovni centar Vojvodina, Novi Sad — Sport i rekreacijaZa 2 boda 30% popusta na dnevnu kartu za otvoreni/zatvoreni bazen, za 2 boda 30% popusta na jednu kartu za klizalište, za 3 boda 30% popusta za sat vremena stonog tenisa, za 4 boda 30% popusta za sat vremena kuglanja (popusti i bodovi)
 • Sportski centar „Jezero“ Kikinda — Sport i rekreacijaZa 3 boda 80% popusta na 60 minuta zakupa hale ili teretane i 80% popusta na ulaznicu za bazen u SC Jezero, za 3 boda 80% popusta na 60 minuta zakupa velike sale, teretane ili termina za stoni tenis u hali „Partizan“, za 3 boda 80% popusta na 30 minuta zakupa termina za stoni tenis u hali „Partizan“, za 3 boda 80% popusta na dnevni boravak u hostelu „Omladinsko naselje“ i za 2 boda 40% popusta za zakup igraonice (popusti i bodovi)
 • SPORTSKI CENTAR „VOŽDOVAC“, Beograd — Sport i rekreacijaZa 10 bodova dve dnevne karte za bazen svakog radnog dana od 7-10h i 13-15h (popusti i bodovi)
 • SPORTSKI CENTAR „PIROT“ — Sport i rekreacija10 bodova za besplatnu ulaznicu za zatvoreni bazen (popusti i bodovi)
 • SPORTSKI CENTAR „SOKO“ , Sombor — Sport i rekreacijaBesplatno korišćenje zatvorenog bazena radnim danima od 9-12 časova (popusti)
 • Sportski centar „ČAIR“, Niš — Sport i rekreacijaZa 1 bod 50% popusta na kartu za bazen (popusti i bodovi)
 • SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR DUBOČICA, Leskovac — Sport i rekreacijaZa 2 boda usluga korišćenja bazena + poklon karta od 31.9. do 31.5. (popusti i bodovi)
 • SPRSKI TEATAR, Kragujevac — Ustanove kultureZa 10 bodova 50% popusta na kartu za predstave Teatra (popusti i bodovi)
 • „HEMIKAL SP“, Valjevo — Zdravstvene ustanove15% popusta na laboratorijske usluge, 10% popusta pregledi lekara (popusti)
 • STOVARIŠTE SINAJ, Bačka Palanka — Trgovina3-10% popusta na sav asortiman (popusti)
 • „MILETIĆ“, Kraljevo — Zdravstvene ustanove10% popusta na bolesti zuba, oralnu hirurgiju, protetiku, paradontalnu terapiju, dečju stomatologiju, ortodonciju, endodonciju, preventivnu stomatologiju i estetsku stomatologiju (popusti)
 • STR PINK MARKET, Smederevo — Trgovina5% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • „ZORA“, Bor — Apoteke5% popusta na dijetetske suplemente OTS, 5% popusta na kozmetiku, 5% popusta na čajeve i biljnu mešavinu, 10% popusta na galenske preparate- AU LIVSANE (popusti)
 • PERIONICA VEŠA „OPERI.COM“, Kruševac — Ostale usluge20% popusta na sve usluge svake srede u nedelji (popusti)
 • TAPETARIJA LUKI, Svrljig — Trgovina20% popusta na tapacirani nameštaj + poklon jastuk i 20% popusta na restauraciju polovnog nameštaja (popusti)
 •  „MOTO GRAD“, Novi Sad — Auto-servisi20% popusta na tehnički pregled (popusti)

„TRIČKOVIĆ“, Pirot — Tehnički pregledi30% popusta na tehnički pregled putničkog vozila M1 (popusti)

REDIS DD, Srbobran — Auto servisi3% popusta na tehnički pregled i 3% popusta na registraciju (popusti)

 • TEHNOMANIJA, Beograd (Aleksinac, Aranđelovac, Beograd, Bačka Palanka, Bogatić, Bor, Gornji Milanovac, Kikinda, Knjaževac, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Loznica, Negotin, Niš, Nova Pazova, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo, Požarevac, Ruma, Smederevo, Smederevska Palanka, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Jagodina, Temerin, Užice, Valjevo, Vranje, Vrnjačka banja, Vršac, Zaječar, Zrenjanin, Čačak, Šabac) — Trgovina20% popusta na celokupan asortiman na redovnu cenu (popusti)
 • TEHNOPAN, Smederevo — Trgovina5-10% popusta na celokupan asortiman (popusti)
 • TOP STOP AUTO, Novi Sad — Auto-servisi10% popusta na vulkanizerske usluge, 10% popusta na aluminijumske felne, 5% popusta na akumulatore, motrorna ulja i pneumatike (popusti)
 • SPIN MINI MARKET, Leskovac — Trgovina3% popusta na svu robu osim cigareta, zejtina i šećera ponedeljkom i nedeljom (popusti)
 • TR CAJS Leskovac — Zdravstvene ustanove10% popusta na dioptrijske naočare, dioptrijska stakla i sunčane naočare, poklon dioptrijski i kompjuterski pregled (popusti)
 • „MOBILE“, Vrbas —Trgovina5% popusta na servis mobilnih telefona (popusti)
 • GROZDANOVIĆ, Ćuprija — Trgovina5% popusta na elektromaterijal (popusti)
 • METALAC-PROLETER, Gornji Milanovac — Trgovina10% popusta na ceo asortiman izuzev: artikala koji su na akciji ili popustu, proizvoda duvanske industrije, dnevne i periodične štampe, osnovnih životnih namirnica, svežeg voća i povrća, svežeg mesa, građevinskog materijala, bele tehnike, elektronske dopune, svakog meseca od 10-13 u mesecu (popusti)
 • „BRESTPROMET“, Despotovac — Trgovina5% popust sanitarija, 3% popust keramičke pločice, 3% popust laminati, 5% popust tuš kabine, 5% popust tuš kade, 5% popust kade, 5% popust slavine (popusti)
 • TRI O, Kragujevac — Trgovina10% popusta na maloprodajne cene za gvožđarsku robu, 12% popusta na maloprodajnu cenu za belu tehniku, 15% popusta na maloprodajne cene za robnu marku Nexsas, 12% popusta na preostalu robu iz celokupnog asortimana izuzev na prethodno navedene robe, od 9. do 11. u mesecu. Navedeni popusti ne važe za akcijske cene (popusti)
 • TURISTIČKA ORGANIZACIJA „BOR“ — Turizam50% popusta za ulaz u Lazarevu pećinu – Zlot i 2 boda (popusti i bodovi)
 • TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA JAGODINA — Ostale usluge25% popusta na ulaznice za Muzej voštanih figura za 5 bodova – (popusti i bodovi)
 • TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA SREMSKA MITROVICA  — Turističke usluge100 dinara popusta za ulaznicu za Carsku palatu, ili za 10 bodova besplatna ulaznica za Carsku palatu (popusti i bodovi)
 • HOT & READY, Vrbas — Ugostiteljski objekti5% popusta na sve usluge (popusti)
 • „SRBIJA-TIS“ Zaječar — Ugostiteljski objekti7% popusta na hranu i 10% popusta na piće (popusti)
 • UDRUŽENjE LjUBITELjA DRUŠTVENIH IGARA „BELI LAUFER“, Vrbas — Ugostiteljski objekti5% popusta na ugostiteljske usluge (popusti)
 • KREATIVNA RADIONICA JULIJANA DžUNIĆ ZORAN, Beograd — Trgovina20% popusta na svu robu iz asortimana (popusti)
 • USTANOVA KULTURE KORACI, Kragujevac — Ustanove kultureZa 10 bodova 10% popusta na sva izdanja (popusti i bodovi)
 • NARODNO POZORIŠTE TIMOČKE KRAJINE – CENTAR ZA KULTURU „ZORAN RADMILOVIĆ“, Zaječar — Ustanove kulture50% za kartu za predstavu u Zaječarskom pozorištu u repriznom izvođenju (popusti)
 • POSLOVNO SPORTSKI CENTAR „PINKI“, Sremska Mitrovica — Ostale uslugeZa 10 bodova besplatno korišćenje kuglane, za 10 bodova besplatno korišćenje foajea sa stonim tenisom i pikadom, i 100 din popusta za ulaznicu za gradski bazen (popusti i bodovi)
 • SPOMEN-PARK „KRAGUJEVAČKI OKTOBAR“, Kragujevac — Ustanove kulture Za 10 bodova 10% popusta na kartu za posetu Spomen parku (popusti i bodovi)
 • CENTAR ZA KULTURU GRADA BORA — Ustanove kultureDečije predstave dramskog studija za decu – besplatno Koncerti škole gitare – besplatno Koncerti etno radionice – besplatno Koncerti radionice tradicionalnih instrumenata – besplatno Izložba likovne radionice – besplatno (besplatno)
 • FERIT, Bač — Trgovina30% popusta na: Peć FEDRA100-farbana, Peć FEDRA100 prohrom, Peć FEDRA150 farbana, Peć FEDRA150 prohrom, gorionik za peći crni, gorionik za peći prohrom (popusti)
 • FOTO LUKA, Beograd — Ostale usluge30% popusta na fotografije i foto poklone (popusti)
 • HK „Sandžaktrans-Putnički saobraćaj“, Novi Pazar — Prevoz putnika30% popusta na pojedinačnu kartu u međugradu i prigradu za putnički prevoz, i 50% popusta na mesečnu kartu u gradskom saobraćaju za putnički prevoz (popusti)
 • CENTAR ZA KULTURNE DELATNOSTI, TURIZAM I BIBLIOTEKARSTVO OPŠTINE VLADIČIN HAN — Rad umetničkih ustanovaZa 10 bodova besplatna ulaznica za pozorište, za 10 bodova besplatna ulaznica za bioskop, za 10 bodova besplatna ulaznica za koncert (popusti i bodovi)
 • CENTAR ZA KULTURU SMEDEREVO — Ustanove kultureZa 1 bod 20% popusta na karte za koncert, pozorište, festival i manifestacije (popusti i bodovi)
 • „ALPHEMI PHARM“, Beograd — Apoteke5% popusta na sve proizvode iz asortimana, osim na proizvode koji su već na popustu (popusti)
 • „CLP, Vršac — Trgovina1000 dinara za tehnički pregled (popusti)
 • „DR. BALETIĆ”, Vrbas — Zdravstvene ustanove — 10% popusta na sve vrte plombi, skidanje kamenca i vađenje zuba (popusti)
 • „GENIA, Beograd — Apoteke10% popusta na domaća lekovita sredstva, na sanitetski materijal i na kozmetiku, 5% popusta na lekove koji se ne izdaju na recept (popusti)
 • „GRADITELJ”, Vrbas — Ostale uslugeZa 10 bodova 20% popusta na dimničarske usluge (popusti i bodovi)
 • „LENSOPTIC” Beograd — Zdravstvene ustanove15% popusta na dioptrijske ramove i dioptrijska stakla + poklon futrola i krpica, 15% popusta na slušne aparate i dodatnu opremu, besplatna provera sluha  plaćanje do 12 rata čekovi + banke). 30% popusta na oftamološki pregled (popusti)
 • „M LINE M“, Vrbas — Saloni lepote10% popusta na berberske usluge (popusti)
 • „OAZA ZDRAVLJA, Beograd — Apoteke5% popusta na sve prizvode iz asortimana, osim na proizvode koji su već na popustu (popusti)
 • „SIM LAB 10“, Obrenovac — Zdravstvene ustanove15% popusta na sve usluge iz ponude (popusti)
 • „SIM LAB 9 PLUS”, Beograd — Zdravstvene ustanove —- 15% popusta za sve usluge iz ponude (popusti)
 • „SIM MEDICAL TEAM POLIKLINIKA”; Beograd — Zdravstvene ustanove15% popusta na sve usluge iz ponude (popusti)
 • „Success Spinners“, Beograd — Obrazovne ustanove50% popusta na individualni čas engleskog jezika – 90 minuta, grupni kurs engleskog jezika za male unučiće (1 čas-45 minuta) -MESEČNI, grupni kurs engleskog jezika za malo veće unučiće (1 čas- 60 minuta) MESEČNI, grupni kurs engleskog jezika za najstarije unučiće (1 čas – 90 minuta) – MESEČNI, poluindividualni čas engleskog jezika (2 osobe u isto vreme), poluindividualni čas engleskog jezika (3 osobe u isto vreme); 65% popusta na grupni kurs engleskog – MESEČNI, konverzacijski kurs engleskog jezika- MESEČNI (popusti)
 • „VEGAFARM“, Valjevo (Stara Pazova, Lajkovac, Inđija, Sremska Mitrovica, Bogatić, Osečina, Pančevo, Aranđelovac, Mionica, Valjevo, Lazarevac, Beograd, Koceljeva, Sombor, Temerin, Banatski Karlovici, Jagodina, Gornji Milanovac, Čajetina, Kula, Kragujevac, Vrbas, Sremska Palanka) —  ApotekeNISU NAVEDENI POPUSTI (popusti)