Početna Magazin Godine Astrološki pregled za sedmicu od 15. do 22. avgusta 2016. godine

Astrološki pregled za sedmicu od 15. do 22. avgusta 2016. godine

Astrološki pregled za sedmicu od 15. do 22. avgusta 2016. godine

Malo truda, malo sreće i, uz malo hrabrosti – dobijamo zasluženo i, možda, nešto i preko toga. Kao nagradu za minuli rad.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ove sedmice se neke kockice sklapaju. Dobićemo jasniji uvid u to šta želimo i šta bi nas to zaista učinilo srećnim. Ili, možda, nije u pitanju „šta“ već „ko“. Bilo kako bilo, ukoliko znamo ili sad shvatimo koga ili šta želimo, učinićemo sve, pa čak i naizgled nemoguće da do toga dođemo.

Ova sedmica nudi divan spoj entuzijazma i odlučnosti. Mogli bismo biti svedoci rađanja sjajnih ideja, ali i njihovog konkretnog uobličavanja. Bez obzira da li se radi o nšim ili tuđim, ideje bi ove sedmice trebalo razrađivati, dati im šansu da se razviju i da ne ostanu samo još jedna od kafanskih priča.

Većina ljudi će i biti mnogo otvorenija za novine, za drugačiji ugao gledanja, za novi pristup starom problemu. Izložite svoje zamisli, pričajte o njima, razvijajte ih…

Za sve vas koji Penzin pratite jer znate da ćete na ovom portalu naći informacije vezane za socijalnu zaštitu, za projekte društvenog angažovanja u cilju boljeg života pojedinca, ovo je dobra sedmica. Biće mnogo više mogućnosti da se probije nametnuti zid egoizma i da zajednice okrenute razvoju Čoveka i njegovoj zaštiti, ostvare svoje ciljeve.

Penzioneri i oni koji se bore sa PIO administracijom i njihovim pravilima, ove sedmice će imati (neočekivanu) pomoć ili će se desiti pomak u njihovim „predmetima“.

Za sve uopšteno, pravo je vreme da se neki ciljevi, uz nešto naizgled lude sreće, dostignu i prestignu. Mnogi bi mogli da požanju ono što su u prethodnom periodu sejali. Ovo su dani zasluženih nagrada, dani isplate i žetve.

Međutim, ovo su i dani kada ispod uglađenosti tinja strast. Kada ljubazni osmesi i kurtuazne rečenice mogu kriti veliku žudnju.

Vatreni i vazdušni znaci (dakle: Ovan, Lav, Strelac, kao i Blizanci, Vaga i Vodolija) imaće najviše šansi da iskoriste dobro Pun mesec u Vodoliji i podršku koju mu daje Uran. Za njih posebno važi savet da daju sebi slobodu da misle smelo i da deluju odlučno kako bi svoje ideje sproveli u delo.

Zemljani znaci (Bik, Devica i Jarac) najviše mogu da profitiraju ukoliko odlučno krenu ka objektu svojih želja.