Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 6. mart 2015. godine

Horoskop za petak, 6. mart 2015. godine

Horoskop za petak, 6. mart 2015. godine

Sve aktivnosti gde je potrebna pronicljivost i odlučnost, dobro prolaze danas. Ali je danas energija isuviše jaka da bismo je u konfliktima sa drugima mogli kontrolisati.

Znate onu priču da treneri zabranjuju sportistima da se viđaju sa svojim partnerima pred važne sportske događaje? Da bi im snaga bila fokusirana na sportske rezultate, da je ne bi rasplinuli? Danas bi prema toj filozofiji trebalo da se vladamo.

Ili ćete se odlučiti za ljubavnička dostignuća ili za neku drugu vrstu uspeha. Izbor je, kao i uvek, na vama.

Tokom cele sedmice nam se nudila šansa da prečistimo odnose, te je tako i danas. S tim što bi današnji dan mogao biti donekle eruptivan.

Ako vam je stalo da dokažete da ste u pravu, da opravdate svoje stanovište i izborite se za svoja prava, ovaj dan je prilično dobar za to. Samo treba da budete načisto sa sobom šta želite da postignete. Jer snaga koja se danas nudi u igri ubeđivanja, nije nimalo diplomatska.

Ako nekoga, kao kolateralnu štetu, u tom procesu zakačite, da li će vam dugoročno gledano to odgovarati? Da li je vaša pobeda u raspravi vredna „gubitka“ te osobe?

Ako je potrebno rešiti neki konkretan problem, dan je kao stvoren za to. Lakše shvatamo suštinu koja nam se često gubi pod gomilom detalja na koje smo fokusirani, a dovoljno smo odlučni da napravimo rezove i sredimo situaciju.

Sredite sopstvene finansije. To je još jedan dobar način korišćenja ovog dana.

Sve aktivnosti gde je potrebna pronicljivost i odlučnost, dobro prolaze danas. Ali je danas energija isuviše jaka da bismo je u konfliktima sa drugima mogli kontrolisati.

Zato vam savetujemo da međuljudske probleme ostavite za drugi dan (ukoliko se time niste već bavili u danima koji prethode ovome), a da danas rešavate neke druge kojima je potrebna odlučnost i promućurnost za uspešno rešavanje. Jer jedni drugima danas bismo mogli da delujemo isuviše agresivno.

Ali, ako pričamo o seksualnoj energiji, tu su varnice uvek dobrodošle. Da li ćete energiju današnjeg dana usmeriti na probleme ili na ovu vrstu uživanja, odlučite sami.

Dugotrajni astrološki uticaji: