Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 7. mart 2015. godine

Saturn

Učvrstite poslovne, negujte porodične veze. Uspostavite unutrašnju ravnotežu, a ljubavne razmirice ostavite za neki drugi dan.

Danas bi bilo dobro uspostaviti unutrašnju ravnotežu. Ako su vas prethodni dani izbacili iz ležišta, danas biste mogli naći svoj balans.

Iako ne baš udarni radni dan, ova subota je, astrološki gledano, dobra za poslovne kontakte. Obratite pažnju, dan je dobar za kontakte ne i za donošenje poslovnih odluka. Ako vam se ukaže prilika, dogovorite poslovni ručak ili klasičan sastanak sa poslovnim partnerima ili potencijalnim poslovnim partnerima.

Ako niste u radnom odnosu, možete svejedno iskoristiti dan za širenje i učvršćivanje mreže poznanika. Dobri kontakti su svakome potrebni.

Danas stvari vidimo sa više jasnoće, lakše rezonujemo, emocije nam ne zamagljuju vid, a da pri tom nismo ostali bez instinkta koji nam pomaže u boljem shvatanju tuđih motiva.

Ipak, zaobiđite ljubavne rasprave, makar za ovaj jedan dan, ako ste uleteli u tu fazu. Biće vremena i sutra za to ako se baš mora.

Današnji dan bi bilo dobro posvetiti i porodici, užoj ili široj, onoj u kojoj ste rođeni ili koju ste sami stvorili.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija