Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 11. januar 2015. godine

Vaga

Ovo bi mogao biti kraj vikenda koji će biti jedan od retkih perioda zatišja u narednim turbulentnim mesecima. Iskoristimo ga što bolje možemo.

Doba pred nama donosi promene, ono koje smo ostavili za nama – verovatno je do nekih značajnih već dovelo. Koja je priroda ovih promena zavisi od nas i naših ciljeva, kao i od našeg delovanja.

Sve do početka proleća, imamo šansu da poboljšamo svoju poziciju, ali i obavezu da ne pokleknemo pred naporima koji su za to potrebni.

Početak 2015. godine već je doneo prve mogućnosti i prve izazove. Tokom ove sedmice imali smo priliku da se adaptiramo na nove izazove i da prigrabimo nove mogućnosti. Odličan dan za predah bio je jučerašnji.

Iako danas nema posebnih trzavica, verovatno ćemo imati mnogo manje želje za druženjem, a osećaćemo mnogo izraženiju potrebu da razmislimo o dešavanjima proteklih dana.

Mesec će posle podne preći u znak Vage. Iako po svojoj vazdušnoj prirodi druželjubiva, Vaga danas naš unutrašnji svet pre svega boji potrebom za ravnotežom. Potrebno je naći dobro uporište u sebi i stabilan oslonac u okolini. Uskladiti daleke, ali moguće ciljeve i smelost i rešenost da se ka njima ide, a ne zaluta.

Danas bismo mogli da se nađemo pred dilemom: jesmo li isuviše sigurni u sebe ili smo, naprotiv, uplašeni od uspeha koji nam je nadohvat ruke? Osećamo potrebu da se osamimo kako bismo smirili i raspleli svoje misli i osećanja. Ne treba dozvoliti da nas osećanja preplave jer ovo bi mogao biti kraj vikenda koji će biti jedan od retkih perioda zatišja u narednim turbulentnim mesecima. Iskoristimo ga što bolje možemo.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija