Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 11. januar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 11. januar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 11. januar 2015. godine

Ovo bi mogao biti kraj vikenda koji će biti jedan od retkih perioda zatišja u narednim turbulentnim mesecima. Iskoristimo ga što bolje možemo.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Doba pred nama donosi promene, ono koje smo ostavili za nama – verovatno je do nekih značajnih već dovelo. Koja je priroda ovih promena zavisi od nas i naših ciljeva, kao i od našeg delovanja.

Sve do početka proleća, imamo šansu da poboljšamo svoju poziciju, ali i obavezu da ne pokleknemo pred naporima koji su za to potrebni.

Početak 2015. godine već je doneo prve mogućnosti i prve izazove. Tokom ove sedmice imali smo priliku da se adaptiramo na nove izazove i da prigrabimo nove mogućnosti. Odličan dan za predah bio je jučerašnji.

Iako danas nema posebnih trzavica, verovatno ćemo imati mnogo manje želje za druženjem, a osećaćemo mnogo izraženiju potrebu da razmislimo o dešavanjima proteklih dana.

Mesec će posle podne preći u znak Vage. Iako po svojoj vazdušnoj prirodi druželjubiva, Vaga danas naš unutrašnji svet pre svega boji potrebom za ravnotežom. Potrebno je naći dobro uporište u sebi i stabilan oslonac u okolini. Uskladiti daleke, ali moguće ciljeve i smelost i rešenost da se ka njima ide, a ne zaluta.

Danas bismo mogli da se nađemo pred dilemom: jesmo li isuviše sigurni u sebe ili smo, naprotiv, uplašeni od uspeha koji nam je nadohvat ruke? Osećamo potrebu da se osamimo kako bismo smirili i raspleli svoje misli i osećanja. Ne treba dozvoliti da nas osećanja preplave jer ovo bi mogao biti kraj vikenda koji će biti jedan od retkih perioda zatišja u narednim turbulentnim mesecima. Iskoristimo ga što bolje možemo.