Foto albumi Nove ideje za novo doba

Bežično praćenje krvnog pritiska i glukoze (?) putem interneta

Kompanija iHealthLabs (Aj-helt-labs) specijalizovala se za ponudu uređaja i aplikacija za praćenje zdravstvenog stanja korisnika putem interneta.

U ponudi imaju uređaje za merenje krvnog pritiska, uređaje za merenje nivoa glukoze (trebalo bi proveriti kako garantuju dobijene rezultate), uređaje za praćenje dnevnih aktivnosti, itd.

Svi uređaji u ponudi kompanije jesu bežični kako bi omogućili potpunu mobilnost korisnika. Naravno, tu su i odgovarajuće aplikacije za jednostavan pristup ovim podacima putem interneta.

Tako lični lekar, deca, supružnici, mogu pristupiti ovim podacima i reagovati na vreme, pozivom u pomoć, odlaskom na kontrolu, itd.

Napomena Penzina: Sa svim ovim proizvodima (ručnim meračima svih vrsta) treba biti veoma oprezan jer često rade uz pomoć jednostavnog nagađanja. Njihova budućnost je izvesna uz napredak tehnologije, ali danas i još dosta godina, oni neće moći da pruže sve ono za šta se danas reklamiraju – više detalja na linkovima datim na početku teksta.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija