Foto albumi Nove ideje za novo doba

Ručni lični asistent za dnevne aktivnosti

Uređaj prati broj koraka, potrošnju kalorija, pređenu razdaljinu, sate i kvalitet sna, i to sve uz mogućnost podešavanja podsetnika i alarma, zadavanje ličnih ciljeva, itd.

Kompanija iHealthLabs (Aj-helt-labs) specijalizovala se za ponudu uređaja i aplikacija za praćenje zdravstvenog stanja korisnika.

Pored uređaja za praćenje krvnog pritiska i nivoa glukoze u organizmu, naročito je zanimljiv njihov uređaj za praćenje dnevnih aktivnosti, u vidu ručnog sata.

Ovaj uređaj prati broj koraka, potrošnju kalorija, pređenu razdaljinu, sate i kvalitet sna, i to sve uz mogućnost podešavanja podsetnika i alarma, zadavanje ličnih ciljeva, deljenje podataka sa drugim osobama, itd.

Kompanija ne reklamira uređaje kao specijalizovane za stere osobe s obzirom da i sve druge generacije mogu biti veoma zainteresovane za to da ih “neko” podseća šta i kada treba da urade.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija