Univerzalni daljinski upravljač za TV kakav nam zaista treba

Univerzalni daljinski upravljač za TV kakav nam zaista treba

Univerzalni daljinski upravljač Flipper kontroliše TV, kablovsku i satelitsku televiziju, kao i nove “boks” uređaje i to tako što u prvom planu ostavlja samo nekoliko osnovnih tastera.

Daljinski upravljač Flipper kontroliše TV, kablovsku i satelitsku televiziju, kao i nove “boks” uređaje. To i nije toliko specijalno, s obzirom na široku ponudu ovakvih daljinskih na tržištu.

Međutim, Flipper nudi ono što je mnogima zaista potrebno od daljinskog upravljača – jednostavnost osnovnih i najčešće korišćenih funkcija.

Naime, u svom primarnom obliku ovaj daljinski ima samo osnovne “dugmiće”: promena kanala redom, upravljanje jačinom zvuka, dugme za “paljenje” uređaja i dugme za “mutiranje” zvuka za trenutke kada treba čuti šta muž dovikuje iz kupatila ili šta deca pričaju kad pozovu telefonom.

Ovi tasteri su veliki, jasno se razlikuju, a kada se daljinski “rasklopi”, tu je sledeća grupa “osnovnih” dugmića: brojevi za izbor TV kanala, tasteri za izbor uređaja koji se koristi, itd.

Ovaj daljinski upravljač prvenstveno je namenjen starijim osobama, ali, nema sumnje da i svi ostali korisnici najčešće koriste upravo ovih nekoliko najistaknutijih tastera: izbor kanala po redu, jačina zvuka, uključivanje/isključivanje i “mutiranje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *