Početna Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje Univerzalni daljinski upravljač za TV kakav nam zaista treba

Univerzalni daljinski upravljač za TV kakav nam zaista treba

Univerzalni daljinski upravljač za TV kakav nam zaista treba

Univerzalni daljinski upravljač Flipper kontroliše TV, kablovsku i satelitsku televiziju, kao i nove „boks“ uređaje i to tako što u prvom planu ostavlja samo nekoliko osnovnih tastera.

Daljinski upravljač Flipper kontroliše TV, kablovsku i satelitsku televiziju, kao i nove „boks“ uređaje. To i nije toliko specijalno, s obzirom na široku ponudu ovakvih daljinskih na tržištu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Međutim, Flipper nudi ono što je mnogima zaista potrebno od daljinskog upravljača – jednostavnost osnovnih i najčešće korišćenih funkcija.

Naime, u svom primarnom obliku ovaj daljinski ima samo osnovne „dugmiće“: promena kanala redom, upravljanje jačinom zvuka, dugme za „paljenje“ uređaja i dugme za „mutiranje“ zvuka za trenutke kada treba čuti šta muž dovikuje iz kupatila ili šta deca pričaju kad pozovu telefonom.

Ovi tasteri su veliki, jasno se razlikuju, a kada se daljinski „rasklopi“, tu je sledeća grupa „osnovnih“ dugmića: brojevi za izbor TV kanala, tasteri za izbor uređaja koji se koristi, itd.

Ovaj daljinski upravljač prvenstveno je namenjen starijim osobama, ali, nema sumnje da i svi ostali korisnici najčešće koriste upravo ovih nekoliko najistaknutijih tastera: izbor kanala po redu, jačina zvuka, uključivanje/isključivanje i „mutiranje“.