Univerzalni daljinski upravljač za TV kakav nam zaista treba

Univerzalni daljinski upravljač za TV kakav nam zaista treba

Univerzalni daljinski upravljač Flipper kontroliše TV, kablovsku i satelitsku televiziju, kao i nove „boks“ uređaje i to tako što u prvom planu ostavlja samo nekoliko osnovnih tastera.

Daljinski upravljač Flipper kontroliše TV, kablovsku i satelitsku televiziju, kao i nove „boks“ uređaje. To i nije toliko specijalno, s obzirom na široku ponudu ovakvih daljinskih na tržištu.

Međutim, Flipper nudi ono što je mnogima zaista potrebno od daljinskog upravljača – jednostavnost osnovnih i najčešće korišćenih funkcija.

Naime, u svom primarnom obliku ovaj daljinski ima samo osnovne „dugmiće“: promena kanala redom, upravljanje jačinom zvuka, dugme za „paljenje“ uređaja i dugme za „mutiranje“ zvuka za trenutke kada treba čuti šta muž dovikuje iz kupatila ili šta deca pričaju kad pozovu telefonom.

Ovi tasteri su veliki, jasno se razlikuju, a kada se daljinski „rasklopi“, tu je sledeća grupa „osnovnih“ dugmića: brojevi za izbor TV kanala, tasteri za izbor uređaja koji se koristi, itd.

Ovaj daljinski upravljač prvenstveno je namenjen starijim osobama, ali, nema sumnje da i svi ostali korisnici najčešće koriste upravo ovih nekoliko najistaknutijih tastera: izbor kanala po redu, jačina zvuka, uključivanje/isključivanje i „mutiranje“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *