Početna Magazin Godine Društvo Aplikacija za novu aristokratiju – sparivanje „pametnih i ambicioznih“

Aplikacija za novu aristokratiju – sparivanje „pametnih i ambicioznih“

Aplikacija za novu aristokratiju – sparivanje „pametnih i ambicioznih“

Baš u danima kada je Penzin pripremao tekst o „novoj aristokratiji„, u San Francisku predstavljena je nova aplikacija za upoznavanje ambicioznih parova radi stvaranja veze koja se danas često naziva i „moćnim parom“ (power couple)…

Aplikacija The League (www.theleagueapp.co), kako i dolikuje, za sada je dostupna samo sa Ajfon uređaja, a verzija za Android najavljena je tek 2016. godine.

Na njoj se, ukratko, veli sledeće:

  • Pametni ste, uposleni i ambiciozni. Ne treba vam aplikacija za upoznavanje – već ste previše popularni. Ali ipak treba da preuzmete aplikaciju – evo zašto:
  • Imajte stila – krijemo vaš profil od vaših prijatelja, poslovnih kontakata i kolega, jer ne mora cela kancelaarija da zna da ste u potrazi.
  • Zaslužujete najbolje – ne kažemo da druge aplikacije nemaju korisnike, ali, zašto ne potrošiti vaše vreme malo… pametnije?
  • Vaše vreme je dragoceno – Shvatili smo. Veoma ste izbirljivi i stalno zauzeti. Recite nam svoje želje i pustite nas da provodadžišemo.
  • Preskočite špijuniranje – Priznajmo, svi „istražujemo“ putem društvenih mreža. Pokazaćemo vam biografiju potencijalnih kontakata unapred, tako da sve to znate pre nego što odgovorite na neki.
  • Preuzmite aplikaciju i budite na našoj listi čekanja za šansu da postanete deo beta-testiranja aplikacije. Prioritet lansiranja daćemo onim gradovima koji budu imali najviše prijavljenih – zato pozovite prijatelje!

Prevedeno… Aplikacija želi da spaja mlade „uspešne“ ljudi koji su posvećeni poslu, imaju uspeha i novca, dobro obrazovanje i „poreklo“, sa potencijalnim ciljem da im uštedi vreme da pronađu odgovarajućeg bračnog partnera. 

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

U opisu aplikacije dodaje se i ono što je razlikuje od drugih „dejting“ sajtova (sajtova za pronalaženje partnera za izlaske – dating): nema voajera, nema igranja, nema skretanja pažnje, nema lažnjaka, nema sramote i nema slučajnosti.

Neko će možda reći „kakva je to veza bez slučajnosti“, mada će biti i onih koji smatraju da slučajnosti i nema, pa, kad je već tako, ovo može biti dobar način da se rizici gubljenja vremena, lažnih predstavljanja i nada, svedu na minimum.

O kakvom se potencijalnom poslu radi možda govori i to da su za start poslovanja sakupili 2,1 milion dolara od raznih investitora, piše Njujork Tajms.

Kriza je, pa izgleda da i „nova aristokratija“ mora da zbije redove.