Društvo Magazin Godine Srbija

USPS poziva sve penzionere da se pridruže prvomajskom protestu

Poziv Udruženja sindikata penzionera Srbije (USPS) penzionerima da se pridruže prvomajskom protestu objavljujemo u celosti.

Poziv svim penzionerima

Udruženje sindikata penzionera Srbije poziva sve svoje članove i ostale penzionere, sa teritorije cele Srbije, da se sutra, Prvog maja, u 10.30 časova pridruže tradicionalnom prvomajskom okupljanju članova dve sindikalne centrale (SSSS i UGS NEZAVISNOST), na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Ovo je još jedna prilika da penzioneri cele Srbije izraze svoj protest povodom nezakonitog otimanja penzija i plata zaposlenih, kao i protiv sve težeg položaja najstarije populacije čiji su životni uslovi protivustavnim zakonom drastično pogoršani.

Udruženje sindikata penzionera Srbije upozorava da neće prestati sa svojom borbom za poštovanje Ustava i zakona i protiv kršenja ljudskih prava kojima sadašnja vlast pribegava u nemogućnosti da nađe rešenja koja bi pokrenula privredne aktivnosti i povećala zapošljavanje i izvukla zemlju iz teške ekonomske situacije.

U Beogradu, 30. aprila 2015. god.About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija