Početna Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje Pošaljite imejl i onima koji ne koriste računar

Pošaljite imejl i onima koji ne koriste računar

Pošaljite imejl i onima koji ne koriste računar

Presto je tehnologija i uređaj koji rešava problem slanja imejla osobi koja ne koristi računar. I radi jednostavno – pošaljete digitalni sadržaj i presto ga direktno štampa!

Ubrzani razvoj tehnologija napravio je jaz u korišćenju istih među generacijama. Kao da smo lakše usvajali vožnju avionom, telefone i električnu energiju i električne aparate u kućama nego što danas usvajamo računare i pametne telefone.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Tako su mlađe generacije naviknute pre na slanje SMS-a ili imejla nego na poziv fiksnim telefonom, a mnogi sadržaji i ne mogu drugačije da se prenesu nego elektronskim putem.

U nameri da se premosti ovaj jaz nastao je Presto – tehnologija i uređaj koji rešava problem slanja imejla osobi koja ne koristi računar. I radi jednostavno…

Vi pošaljete imejl, Presto servis ga sa interneta transformiše u telefonski signal, i dostavi ga na Presto štampač koji ovaj signal pretvara u stari dobri A4 format papira!

Tako ostarelim roditeljima, bakama i dekama možete poslati svoje već odštampane fotografije, pisma, ili svakodnevne vesti, razne onlajn časopise, itd.