Početna Magazin Godine Društvo Ulica otvorenog srca 2014. posvećena bakama i dekama

Ulica otvorenog srca 2014. posvećena bakama i dekama

Prvi dan 2014. godine biće u znaku aktuelne humanitarne akcije Fonda B92 65+ Pokret za brigu o starijima. Ulicom otvorenog srca šetaćemo za bake i deke.

Beograđani, tradicionalno, prvog dana u godini šetaju Ulicom otvorenog srca. Nekada je ta ulica bila jedna i nalazila se u Svetogorskoj… A onda se proširila, pa se i u drugim delovima Beograda moglo šetati ulicama otvorenog srca. Različite ulice, ali ista namera: da se sa sugrađanima i gostima Beograda podeli radost i da se pokaže otvoreno srce grada.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ove, 2013. godine, Beograđani su šetajući Ulicom otvorenog srca mogli da učestvuju u humanitarnoj akciji „Bitka za bebe“. Prvi dan 2014. godine biće u znaku aktuelne humanitarne akcije Fonda B92 65+ Pokret za brigu o starijima. Pokret ima za cilj da najugroženijim starim osobama u izolovanim sredinama obezbedi hranu, ogrev i medicinska sredstva, a planira se i obezbeđivanje teleasistencije starijim sugrađanima.

U sklopu manifestacije Ulica otovrenog srca biće obezbeđena promotivna mesta za kompanije koje žele da budu prisutne na događaju i da se na taj način priključe Pokretu 65+. Sav prihod od zakupa promotivnog prostora biće upotrebljen za obezbeđivanje pomoći najstarijim sugrađanima koji žive sami.