Društvo Magazin Godine

Ulica otvorenog srca 2014. posvećena bakama i dekama

Prvi dan 2014. godine biće u znaku aktuelne humanitarne akcije Fonda B92 65+ Pokret za brigu o starijima. Ulicom otvorenog srca šetaćemo za bake i deke.

Beograđani, tradicionalno, prvog dana u godini šetaju Ulicom otvorenog srca. Nekada je ta ulica bila jedna i nalazila se u Svetogorskoj… A onda se proširila, pa se i u drugim delovima Beograda moglo šetati ulicama otvorenog srca. Različite ulice, ali ista namera: da se sa sugrađanima i gostima Beograda podeli radost i da se pokaže otvoreno srce grada.

Ove, 2013. godine, Beograđani su šetajući Ulicom otvorenog srca mogli da učestvuju u humanitarnoj akciji “Bitka za bebe”. Prvi dan 2014. godine biće u znaku aktuelne humanitarne akcije Fonda B92 65+ Pokret za brigu o starijima. Pokret ima za cilj da najugroženijim starim osobama u izolovanim sredinama obezbedi hranu, ogrev i medicinska sredstva, a planira se i obezbeđivanje teleasistencije starijim sugrađanima.

U sklopu manifestacije Ulica otovrenog srca biće obezbeđena promotivna mesta za kompanije koje žele da budu prisutne na događaju i da se na taj način priključe Pokretu 65+. Sav prihod od zakupa promotivnog prostora biće upotrebljen za obezbeđivanje pomoći najstarijim sugrađanima koji žive sami.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija