Početna Magazin Godine Suzan Saradon: Previše šminke u ovim godinama deluje groteskno

Suzan Saradon: Previše šminke u ovim godinama deluje groteskno

Suzan Saradon priča o novom filmu, ali i o starosti, pritisku i normama javnosti, i modi: Potpuno se uklanjaju sve stidne dlačice, i svi izgledaju kao da imaju 11 godina! 

Suzan Saradon (67), nedavno je govorila o novoj ulozi u kojoj glumi baku koja vuče posledice preteranog konzumiranja alkohola (Tammy), zbog čega je glumica morala da nosi masku na stopalima kako bi se prikazale otečene noge.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ovoga leta Suzan će po prvi put postati baka o čemu kaže da bake i deke predstavljaju zabavni deo okruženja dece, što je uloga u kojoj lako može da razmazi unuku. Suzan je odgovarala i na brojna pitanja u vezi sa starenjem:

– Ne pratim savete koji se preporučuju starijim ženama. Jednostavno se osećajte ugodno, autentično i samopouzdano. Ne postoje stvari koje ne možete raditi samo zbog svojih godina. U redu, neke stvari koje sam nosila sa 20 ne bih se osećala ugodno da nosim sada. I ne volim da nosim previše šminke jer u ovim godinama to deluje groteskno – kaže Suzan.

Ona dodaje da danas vežba mnogo više nego ranije. U 40-im je počela sa kardio vežbama, a kasnije je dodala i boks. Kada je reč o ubrizgavanju botoksa i implantima, Suzan kaže da se previše plaši takvih intervencija da bi pristala na njih. Ovaj strah je sprečava i da operiše kolena koja su se opustila.

– Jedna francuska glumica mi je rekla da je mit da u Evropi koleginice nisu pod tolikim pritiskom da izgledaju dobro, i da je i tamo sve teže dobiti uloge kako stare. Ali mislim da tamo ne vlada mladalačka kultura toliko koliko ovde. Cela ta priča sa potpunim uklanjanjem svih stidnih dlačica je samo jedan primer toga. Svi izgledaju kao da imaju 11 godina! Ne razumem to uopšte. To je tako čudno – zaključuje ona za Allure.