Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

Staze i Bogaze

Fejzbuk stranica Staze i Bogaze zvanična je stranica istoimenog sajta koji poseduje veliku bazu staza za šetanje i planinarenje manje poznatim putevima širom Balkana.

Koristeći savremene tehnologije GPS navigacije, Staze i Bogaze žele svojim korisnicima da pruže iskustvo uživanja u divljini na višem nivou, koji je ranije bio moguć samo sa iskusnim vodičima.

Na sajtu ima preko 400 bogato ilustrovanih i opisanih GPS “trekova” planina Balkana, koje možete skinuti i koristiti u svom GPS uređaju.

Mape su dostupne za planine Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Rumunije, Bugarske, Grčke i Albanije.

Sajt StazeiBogaze.info najlakše ćete pratiti putem Fejzbuk stranice Staze i Bogaze gde se objavljuju najave planinarskih izleta, nove teme sa foruma, dodatne informacije – “jednom rečju, sve što vam treba da spoznate tajne divljine i uživate u prirodi punim plućima”.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija