Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

Ministarstvo prostora

Fejzbuk stranica Ministarstvo prostora delo je nezavisne grupe mladih ljudi iz nevladinih organizacija koji su posvećeni  punom iskorišćavanju potencijala urbanih prostora u cilju kvalitetnijeg života za sve stanovnike naselja i gradova.

Na samoj stranici se navodi:

– Ministarstvo brine o napuštenim prostorima i njihovoj nameni. Svi oni kojima treba prostor za život i rad, mogu od nas dobiti informacije gde ga ima i kako doći do njega. Delokrug rada je od skvotova i urbanih intervenicija preko mogućnosti za nova osvajanja. Ministarstvo objavljuje reportaže sa prvih linija borbe za javni prostor kroz svoj otvoreno huškački radio program.

Koga zanimaju teme iz oblasti urbanizma, revitalizacije, javnog prevoza, ili iskustva drugih gradova i zajednica u svetu na uređenju životnog i radnog prostora, svakako ne bi trebalo da propusti ovu stranicu.

Fejzbuk stranicu Ministarstvo prostora možete pratiti ovde.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija