Foto albumi Nove ideje za novo doba

Specijalizovana ponuda uređaja za osobe slabijeg sluha

Kompanija ClearSounds (čisti zvuci) rešila je da uđe u “nišu” proizvoda za osobe sa slabim sluhom, ali, ne proizvodnjom slušnih aparata već svih mogućih uređaja koji su prilagođeni njihovim klijentima.

Reč je o svakodnevnim uređajima kao što su kućni telefoni, zvučna električna zvonca za vrata, satovi i alarmi, pojačivači za postojeće uređaje, itd. Na fotografiji pored je baš jedan takav portabl pojačivač zvuka za telefon.

Kompanija se dosetila da pravi sve slično, ali ne i isto – oni nude glasniji i kvalitetniji zvuk. Tako se malom inovanovijom na polju sveprisutnih uređaja, oni obraćaju direktno veoma zainteresovanoj grupi potrošača kojoj su baš ovakva unapređenja neophodna u svakodnevnim prilikama.

Uređaji su opremljeni kvalitetnijim zvučnicima i mikrofonima tako da daju jasne zvučne signale svojim korisnicima. Naravno, tu su i specijalizovane aplikacije za prilagođavanje tablet računara i pametnih telefona za osobe sa slabijim sluhom.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija