Početna Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje SMS i čet aplikacija za brzo pisanje osoba sa problemom sluha ili govora

SMS i čet aplikacija za brzo pisanje osoba sa problemom sluha ili govora

SMS i čet aplikacija za brzo pisanje osoba sa problemom sluha ili govora

Aplikacija Verbally za pametne telefone osmišljena je tako da ubrza onlajn konverzaciju osobama koje imaju problema sa verbalnom komunikacijom.

Inovativna softverska rešenja mogu biti dobra ideja za biznis jer, iako nisu ni jeftina ni besplatna, ipak zahtevaju znatno manju investiciju od pokretanja proizvodnje.

Pored toga, prostora za inovaciju na ovom polju ima beskonačno mnogo. Aplikacija Verbally za pametne telefone (za sada samo za Apple iPhone) osmišljena je tako da ubrza onlajn konverzaciju osobama koje imaju problema sa verbalnom komunikacijom.

Nebitno da li osoba ima problem sa glasnim živama, govorom, ili sluhom da čuje sagovornika, ova aplikacija na prilično jednostavan način ubrzava razgovor u odnosu na uobičajeno pisanje teksta na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

Aplikacija ne samo što ima opcije pretpostavljanja započetih reči, već i celih sintaksa, a najčešće korišćene reči nudi u vidu gotovih „tastera“ za brzo slapanje svakodnevnih rečenica u osnovnoj operativnoj komunikaciji.

Aplikacija lako može biti jedan od favorita Penzina jer slučajno imamo i sličan logo :)