Magazin Godine Srbija

Povoljnije namirnice za subotičke penzionere

Udruženje penzionera Subotice rešilo je da, povodom predstojećih uskršnjih praznika, organizuje povoljnije snabdevanje svojih članova raznim prehrambenim artiklima.

Tako će članovi ovog udruženja moći da nabave: brašno, šećer, mesne proizvode i smrznuto lisnato testo. Povoljnosti plaćanja ogledaju se u otplati u tri mesečne rate, pri čemu se prva plaća prilikom naručivanja. Prilikom naručivanja treba pokazati člansku kartu sa plaćenom članarinom za tekuću godinu i ček od penzije.

Narudžbenice se primaju u prostorijama Udruženja ili u mesnim organizacijama do kraja meseca marta, a naručeni proizvodi biće isporučeni do 17. aprila, javio je RTV City iz Subotice.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija