Posao za penzionere – SOS Dečija sela Srbija

Fondacija SOS Dečija sela Srbija nudi posao za penzionere. U članku ćete naći više informacija o samoj fondaciji i o kojoj je vrsti posla reč.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Fondacija SOS Dečija sela Srbija je nevladina, humanitarna i neprofitna organizacija, koja od 2004. godine radi na unapređenju kvaliteta života dece i mladih u riziku, osnaživanju socijalno-ugroženih porodica i osamostaljivanju mladih iz ranjivih grupa. U potrazi smo za novim članovima tima, pa vas pozivamo da budete naš:

F2F AGENT NA TERENU
Lokacija: Beograd
Više izvršilaca

KAKVI TREBA DA BUDETE?

Imate zlatno srce i volite da pomažete drugima. Privlači vas humanitarni rad. Odgovorni ste i držite datu reč. Snalažljivi ste u radu sa ljudima, lako komunicirate i spremni ste da radite na terenu, na različitim otvorenim i zatvorenim lokacijama u Beogradu (supermarketi, šetališta, šoping centri i sl.)

ŠTA TREBA DA RADITE?

F2F Agent na terenu ima važan zadatak da informiše javnost o radu organizacije SOS Dečija sela Srbija. Direktno komunicirate sa građanima „licem u lice“, predstavljate programe i aktivnosti koje naša organizacija sprovodi u Srbiji. Ono što treba da postignete je da se što više građana uključi u Klub Zlatno srce, da postanu naši donatori. Jer tako, kroz redovne mesečne donacije, oni omogućavaju da deca i mladi u riziku dobiju podršku, da rastu i razvijaju se uz adekvatnu brigu i pomoć, a socijalno ugrožene porodice o kojima brine naša organizacija, mogućnost da se ojačaju i postanu sredina koja ume da pruži roditeljsku brigu i toplinu, dom za svako dete.

KAD NAM SE PRIDRUŽITE KAO F2F AGENT PRUŽAMO VAM PRILIKU:

  • Da budete dugoročano angažovani (uz plaćene doprinose, zdravstveno osiguranje i prevoz)
  • Da radite dinamičan posao (sa radnim vremenom do 6 sati dnevno, 5 dana nedeljno i dva dana vezano slobodno)
  • Da ostvarite fiksnu zaradu, kao i bonuse u skladu sa postignućem
  • Da se profesionalno razvijate i unapređujete veštine kroz raznovrsne treninge i obuke;
  • Da radite u podsticajnom okruženju uz kontinuiranu podršku stručnog tima.

Svoju radnu biografiju (CV) pošaljite na:
Marija.D.Jovanovic@sos-decijasela.rs i/ili karijera@sos-decijasela.rs