Penzioneri Savskog venca besplatno na Taru i Mokru goru

Penzioneri Savskog venca besplatno mogu da odu na Taru i Mokru Goru. Ova beogradska opština organizuje besplatne izlete za svoje penzionisane sugrađane.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Da bi otišli besplatno na Taru i Mokru Goru, penzioneri sa Savskog venca treba da se prijave.

Penzioneri sa prebivalištem u beogradskoj opštini Savski venac, od 10. maja se mogu prijaviti za besplatne izlete. Prijave za besplatne izlete trajaće do 19. maja.

Savski venac će organizovati dvodnevne izlete na Taru i Mokru Goru. Za penzionere su obezbeđeni prevoz, smeštaj i ishrana u hotelu. Izleti na Taru i Mokru Goru biće organizovani tokom maja i juna 2023. godine.

Kako se navodi, penzioneri će biti u prilici da uživaju u lepotama Tare, čistom planinskom vazduhu, kao i poseti Mokroj Gori i Drvengradu. Kako je navedeno u saopštenju GO Savski venac, besplatni izleti organizuju se sa ciljem poboljšanja kvaliteta društvenog života i slobodnog vremena najstarijih građana. Podseća se i da su penzioneri u organizaciju Savskog venca i već obišli brojne lepe destinacije u Srbiji.

Zainteresovani penzioneri Savskog venca mogu da se prijave svakog radnog dana od 8 do 15 časova na brojeve telefona 011 3615-388 i 011 3615-389.

Penzionere će, naglašeno je, na izletu pratiti i lekarska ekipa.

Izvor: GO Savski venac