Besplatni kursevi za penzionere Opštine Savski venac

Besplatni kursevi za penzionere u organizaciji beogradske opštine Savski venac. Prijava do 12. maja. 2023. godine.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Na opštini Savski venac u Beogradu biće organizovani besplatni kursevi za penzionere. Penzioneri mogu, ako žele, da izaberu više od jednog kursa u ponudi.

Gradska opština Savski venac objavila je da će starijim građanima ove beogradske opštine biti omogućeno sticanje novih znanja i veština. Cilj je da se starijim stanovnicima Savskog venca pomogne da postanu samouvereni, kompetentni i sigurni korisnici računara, mobilnih telefona, interneta uopšte, te što bolji poznavaoci stranih jezika.

Stariji Beograđani sa prebivališem na ovoj opštini mogu da se prijave na neke od sledećih besplatnih kurseva koje organizuje GO Savski venac:

  • besplatan kurs korišćenja računara
  • besplatan kurs korišćenja mobilnog telefona
  • besplatan kurs engleskog jezika.

Sadržaj kurseva i način predavanja biće prilagođeni potrebama starijih osoba. Stariji će moći da u prijatnoj atmosferi ovladaju potrebnim digitalnim veštinama ili osnovama engleskog jezika, saopšteno je iz Opštine Savski venac.

Ideja je da se na ovaj način penzionerima ove opštine olakša obavljanje uobičajenih aktivnosti, da nauče da sigurno i odgovorno koriste internet, računar i mobilni telefon.

Stariji građani mogu da izaberu više od jednog kursa u ponudi. Rok za prijavu je 12. maj 2023. godine.

Prijave se vrše svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, na broj telefona 011 2061-761 ili putem ove onlajn prijave.

Izvor: Telegraf