Savski venac: Kurs korišćenja računara i mobilnih telefona za najstarije

Beogradska opština Savski venac organizuje i 2022. godine besplatni kurs korišćenja računara i mobilnih telefona za najstarije građane.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Savski venac, jedna od beogradskih opština, organizuje, i 2022. godine, kurs korišćenja računara i mobilnih telefona za svoje najstarije sugrađane. Kurs je besplatan.

Najstariji građani ove opštine moći će da nauče kako da pravilno pristupaju informacijama na internetu, kreiraju i koriste naloge na društvenim mrežama i aplikacijama, kao i kako da pravilno podese mobilni telefon ili računar…

„Sticanje novih digitalnih znanja za seniore sa Savskog venca besplatno je omogućila ova opština sa ciljem da im pomogne i da ih motiviše da postanu kompetentni, samouvereni i sigurni korisnici interneta i da im se na taj način olakša obavljanje uobičajenih aktivnosti.“

Kako se dalje navodi u obaveštenju koje prenose Novosti, sadržaj kursa i način predavanja biće prilagođeni potrebama starijih. Stariji građani će, navodi se, u prijatnoj atmosferi biti u prilici da ovladaju potrebnim digitalnim veštinama.

Zainteresovani se za kurs mogu prijaviti svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Prijave se primaju na broj telefona 011 2061 766 najkasnije do 4. novembra.

Izvor: Novosti