Početna Magazin Godine Penzija Obaveštenje PIO fonda u vezi sa humanitarnom akcijom

Obaveštenje PIO fonda u vezi sa humanitarnom akcijom

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje izdao je obaveštenje za penzionere koji žele da deo penzije doniraju u humanitarne svrhe za pomoć stradalima u poplavljenim područjima.

Oni se mogu obratiti filijalama, službama i ispostvama Fonda u celoj državi na čijim šalterima će dobiti obrazac izjave na kojoj treba popuniti iznos koji žele da doniraju i da zatim potpisom te izjave ovlaste Fond da sprovede jednkoratnu administrativnu zabranu na deo penzije.

Ukoliko neko želi da dobije obrazac izjave elektronski, može se obratiti na mejl adresu proffice@pio.rs ili je odštampati na linku ovde: obrazac izjave

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Članovi penzionerskih udruženja koja su se interesovala za uključivanje u humanitarnu akciju, mogu izjave potpisivati i u prostorijama udruženja jer je Fond tim udruženjima prosledio obrazac izjave. Udruženje će zatim popunjene izjave dostaviti filijalama Fonda na dalju realizaciju.

Svi penzioneri koji žele da se uključe u humanitarnu akciju trebalo bi da najkasnije do 20. juna dostave popunjenu i potpisanu izjavu filijali koja im vrši isplatu penzije
, piše u obaveštenju na sajtu pio.rs