Početna Magazin Godine O 2014, i još ponečemu…

O 2014, i još ponečemu…

O 2014, i još ponečemu…

Dragi naši, srećni praznici i sve najbolje u Novoj 2015!

Poštovani čitaoci Penzina,

Ovu, 2014. godinu, pamtićemo po ne baš lepim stvarima: poplavama i klizištima, tragedijama i zločinima pred kojima smo zanemeli, ali i po početku primene mera štednje u vidu izmena Zakona o radu i Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, i posledičnom smanjenju plata u javnom sektoru i penzija (većih od 200 evra mesečno).

Paralelno sa svim tim, Penzin je prešao put od sajta-početnika sa margine „domaćeg“ interneta do prepoznatljive internet adrese specijalizovane za pitanja penzija, godina, starenja, ali i svih onih važnih pratećih tema, kako za starije, tako i za mlađe: nove tehnologije i poslovne mogućnosti, lične finansije, zdravlje, stanovanje, itd.

U novembru smo napunili prvu godinu „na mreži“ i prvih 100.000 poseta. Do kraja 2014. godine povezali smo se sa vama na društvenim mrežama (Fejzbuk, Tviter, Gugl Plus, LinkedIn), učestvovali smo na svojim prvim konferencijama, pronašli prve partnere – organizacije i pojedince…

penzin google analytics 2014

Na koncu naše prve godine promenili smo u potpunosti dizajn i unapredili funkcionalnost sajta pa u 2015. godinu ulazimo sa preko 5.600 stranica sadržaja iz domaćih i stranih izvora, i naravno, autorskih tekstova.

Zbog svega toga, sa zadovoljstvom možemo reći: Penzin je svoje ciljeve za 2014. godinu u potpunosti ispunio!

Kada smo počinjali, osećali smo da je Penzin potreban domaćoj internet sceni, ali sada, nakon godinu dana iskustva – znamo da je zaista tako!

U 2015. godini mete su postavljene dalje i više. Ne, nećemo juriti brojke: posete, fanove, ili „štancovati“ tekstove. Osnovni cilj nam je da obezbedimo održivost sajta kao što je Penzin. Ako to uspemo, imaćemo se i 2015. rašta sećati!

Držite nam palčeve! Mi znamo da hoćemo vama:

Da vam 2015. bude
izvesnija i nezavisnija

plodna i blagorodna
polagana i ljubavna
zdrava i prava
i
vredna sećanja

Srećni praznici!

Vaš Penzin