Početna Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje Montažna kuća za stare roditelje

Montažna kuća za stare roditelje

Montažna kuća za stare roditelje

Gotova montažna MEDCottage kuća pruža privatnost i što veću moguću ugodnost osobama sa invaliditetom ili starim osobama…

Na Penzinu posebno smo se bavili uređenjem doma za stare dane, kao i stambenim pitanjem porodica i starih u 21. veku uopšte. Nažalost, ova važna tema često se nekako stihijski „rešava“ pa neretko više generacija doživljava iste probleme – iznova i iznova.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

„Medicinska koliba“, MEDCottage, je jedinstvena ponuda istoimenog proizvođača gotovih montažnih kuća u SAD specijalno projektovanih za potrebe treće generacije porodice koja ima gde na svojoj parceli da smesti ovakav objekat.

MEDCottage kuća pruža privatnost i što veću moguću ugodnost osobama sa invaliditetom ili starim osobama koje ne mogu potpuno samostalno da se brinu o sebi, ali i koji još uvek mogu da dožive kvalitetne dane u sopstvenom domu, umesto odlaska u dom za stare, ili sličnu ustanovu.

U ponudi su četiri modela kuće: od 27, 28 i 56 metara kvadratnih. Svaka od kuća ima svoje priključke za vodu i energiju, opremljenu kuhinju (čak uz detalje kao što su kutije za lekove), odvojen spavaći deo i deo gde domaćin može primiti goste, i naravno, kupatilo prilagođeno kretanju u invalidskim kolicima.