Magazin Godine Život i godine

Modna revija za Prihvatilište za odrasla i stara lica u Beogradu

U četvrtak, 12. decembra 2013. godine, u hotelu Zira u Beogradu, biće organizovana humanitarna modna revija za pomoć Prihvatilištu za odrasla i stara lica iz Kumodraške ulice 226a u Beogradu.

Na reviji će biti predstavljeni modeli renomiranih domaćih modnih kuća i dizajnera: Trikotaža Ivković, Mona,TFY by Tiffany Production, Peđa Nerić, Ljuba Sikimić, obuća Lilu i Danijele Biškup.

Pored profesionalnih manekena, modele ce nositi novinarke beogradskih televizija, kao i korisnici Dnevnog boravka za stara lica “Naše treće doba”.

Oni koji ne budu mogli da prisustvuju ovom događaju, a žele da pomognu, broj žiro računa Prihvatilišta za odrasla i stara lica u Beogradu je: 840-704667-48.

Prihvatilište u Kumodraškoj trenutno raspolaže sa 104 ležaja, i jedina je institucija u Beogradu koja zbrinjava odrasle osobe kojima je potrebna pomoć u smeštaju, hrani, odeći i drugim elementarnim stvarima.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija