Infostan sa popustom možete platiti do 20. decembra

Račun za Infostan sa popustom možete platiti do 20. decembra. Rok za plaćanje je produžen, kako je napisao zamenik gradonačelnika Beograda, jer „pošta usporeno radi“. Pošta je u štrajku, ali to je druga vest.

Svi računi Infostana smatraće se uredno plaćenim ako budu plaćeni do 20. decembra 2019. godine. Razlog tome je usporen rad pošte, kako je obavestio na svom Fejsbuk nalogu Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

„Pošto pošta usporeno radi postoji bojazan da sve uplatnice Infostana za decembar mesec neće biti dostavljene građanima na vreme. Zbog ovakve situacije uredne platiše računa u Infostanu mogli bi da, ne svojom krivicom, ne ostvare pravo na popust. Zato smo danas (4. decembar) doneli odluku da se produži rok odnosno da se svi računi Infostana koji se plate do 20. decembra smatraju uredno plaćenim. JP Infostan obavestiće o ovoj odluci zvanično građane“, napisao je Vesić.

Podsećamo samoorganizovani poštanski radnici stupili su u štrajk 3 i 4. decembra 2019. godine. O tome više možete pročitati u vesti: Samoorganizovani poštanski radnici stupili u štrajk