Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 18. februar 2015. godine

Horoskop za sredu, 18. februar 2015. godine

Horoskop za sredu, 18. februar 2015. godine

Danas ne bi trebalo da započinjete bilo šta što bi trebalo da vam donese korist. Međutim, moglo bi da se desi da je ljudima oko vas potrebna vaša pomoć.

Biće teško reći “ne”, a moglo bi se desiti da se isuviše napregnete i da se uspaničite jer ne možete da postignete da svuda stignete i da uradite sve što drugi od vas očekuju. Treba svakako pomoći, slobodno se upustite u bilo koji poduhvat koji je izraz dobročinstva, a ne aktivnost koja treba da donese dobit, ali vodite računa da i to radite sa merom.

Prepodne bi naročito moglo predstavljati pravi izazov – kako naći pravu meru i prihvatiti samo obaveze koje možete da izvršite.

Radite, pre svega, na završavanju rutinskih poslova. Možete se baciti na čišćenje i odbacivanje nepotrebnih, a nagomilanih stvari. Pod “čišćenjem” i “odbacivanjem” mislimo kako na pravo, u bukvalnom smislu reči, tako i na figurativno.

Ako ste u poziciji da podučavate i/ili vaspitavate mlađe, ako ste uzor nekome, nemojte danas biti suviše strogi niti nametati disciplinu i poštovanje pravila. Popustite. Neke osobe bolje rade uz čvrstu ruku i odlučno vođstvo, neke bolje funcionišu kada im se da veća sloboda – čak i u periodu kada treba da uče od iskusnijih.

Danas bi pravila zaista mogla da dovedu do osećaja “gušenja” kod onih koji treba da nauče nešto od osoba koje su starije od njih – po godinama ili po poziciji (u preduzeću, društvu). To “gušenje” neće doneti nikakve pomake, niti napredak u znanju, već samo stagnaciju i čak, moguće – nazadovanje. Zato, popustite danas čvrste kalupe.

Ako ste vi ti koji zavise od vođstva “starijih”, gledajte da se sklonite ukoliko je moguće i trudite se da ne odreagujete u slučaju da ta osoba pokuša da vas “presliša” i nametne svoju neprikosnovenu volju. Sačekajte da prođe nezgodan momenat.

Narednih dana, nađite pogodniji trenutak da objasnite dotičnoj osobi da cenite njeno iskustvo i želju da prenese znanje, ali da vama ne odgovara način na koji je pokušala ili i dalje pokušava da to uradi.

Dugotrajni astrološki uticaji: