Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 27. februar 2015. godine

Horoskop za petak, 27. februar 2015. godine

Horoskop za petak, 27. februar 2015. godine

Prepodne će verovatno biti užurbanije od ostatka dana, ali ceo ovaj dan deluje pozitivno.

Ujutru ćemo verovatno imati više obaveza, pristizaće zadocnele vesti, kontaktiraćemo više sa ljudima, trčati da završimo što više stvari… Ali, iako je višegodišnja napetost u celom društvu prisutna u pozadini, iako nova energija koja nastaje u sebi nosi i jasnu notu nepredvidivosti, ipak ova užurbanost deluje rasterećeno i veselo.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Iskoristite prvu polovinu dana da pozavršavate što više stvari, da pohvatate sve krajeve i da se rasteretite makar dela obaveza koje su se nagomilale u prethodnom periodu. Raspolažemo sa dovoljno snage i volje, umeće je tu, maštovitost takođe.

Jedino što su oni međuljudski odnosi koji su odranije zatrovani, sada na probi strpljenja. Posebno odnosi sa nadređenima i osobama koje predstavljaju neki autoritet u društvu u kome se krećemo.

Nemojte gubiti strpljenje sa onima koji vas iritiraju. Sklonite se ako je ikako moguće. Jer današnja ishitrena reakcija ne bi nikome ništa dobro donela.

Ostatak dana i večeri provedite sa dragim bliskim ljudima. Ne bi trebalo da bude trzavica, možda neće biti ni varnica u onoj meri u kojoj ih nude neki drugi dani ove sedmice, ali imamo sve preduslove da se večeras opustimo i prepustimo dobrim vibracijama.

Dugotrajni astrološki uticaji: