Fizioterapeut Vlada

Fizioterapeut Vlada

Vlada Stevanović je viši i strukovni fizioterapeut iz Beograda sa višegodišnjim radnim iskustvom u beogradskoj renomiranoj klinici za rehabilitaciju (stručni staž, volontiranje, zaposleni fizioterapeut), u fitnes klubu, ali i u samostalnom radu sa pacijentima – naročito sa decom i starima.

Čitaocima Penzina obezbeđeno je 10% popusta na sve tretmane fizioterapeuta Vlade!

Profesionalni fizioterapeut Vlada Stevanović iz Beograda posetiocima sajta Penzin poznat je kao naš saradnik koji je priredio album fotografija o različitim metodama fiziterapije koje primenjuje u svojoj praksi.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Penzin preporučuje da pratite i njegovu Fejzbuk stranicu – Fizioterapeut Vlada, putem koje možete stupiti sa njim u kontakt i pratiti sadržaje na temu fizioterapije koje deli na svojoj stranici.

Takođe, možete iskoristiti pogodnosti Fejzbuka da postavite pitanja u vezi sa fizikalnom terapijom, o efikasnosti metoda, o odgovarajućim metodama za različite tegobe, itd.

Vlada je za Penzinov album fotografija Fiziterapija izdvojio i priredio prateće opise fotografija iz svoje svakodnevne prakse koja podrazumeva i:
  • habilitaciju i rehabilitaciju dece i osoba srednjih i poznih godina, kao i sportskih povreda, u cilju potpunog ili delimičnog oporavka povređenih i obolelih, i uspostavljanje najvećeg mogućeg stepena oporavka
  • dolazak kod pacijenata i rad u kućnim uslovima, po potrebi uz primenu pomagala i alata – patronažni sto za usluge masaže, ultrazvuk za ultrazvučnu terapiju, trake za kinezitejping (brzo rešavanje akutnog bola)
  • mobilizaciju mekih tkiva posle povreda i oboljenja
  • kineziterapiju u bazenu – hidrokineziterapija (za decu obolelu od cerebralne paralize, stanja posle šloga, itd)
  • anticelulit masažu bršljenovim uljem, uz termo pakovanja i ultrazvuk, itd.