Akcija Arhipelaga „Poezija nema cenu“

Specijalna akcija Arhipelaga povodom Svetskog dana poezije 21. marta nosi naziv „Poezija nema cenu“. Pored knjiga poezije, tu je i Magnetopoezija.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Akcija izdavačke kuće Arhipelag „Poezija nema cenu“ organizovana je za članove Kluba čitalaca Arhipelag kao i za one koji će to postati u narednim danima.

Knjige poezije iz Arhipelagove edicije „Element“

Specijalna akcija podrazumeva sajamske cene od 40 posto na pojedinačne pesničke knjige iz Arhipelagove edicije „Element“. Posebni popusti predviđeni su za čitaoce koji se odluče za neki od ponuđenih kompleta pesničlkih knjiga.

Ukoliko se odluče za četiri knjige iz ove akcije, čitaoci će moći da ih kupe za ukupno 1.000 dinara. Cena svake sledeće kupljene knjige iz ove akcije biće 250 dinara.

Čitaoci mogu da se odluče i za opciju „Biblioteka poezije“. Tako će, u čast Svetskog dana poezije, ukupna cena 42 pesničke knjige iz edicije „Element“ u tom slučaju biti 9.999 dinara.

Akcija traje do 25. marta 2022. godine ili do kraja zaliha.

Dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije za porudžbine preko 1.500 dinara.

Akcijom „Poezija nema cenu“ obuhvaćene su knjige pesama Džejmsa Džojsa Kamerna muzika i druge pesme, Rastka Petrovića Veliki drug, Novice Tadića Tu sam, u tami, Adama Zagajevskog Nevidljiva ruka, kao i knjige pesama Jelene Lengold, Radoslava Milenkovića, Branka Čegeca, Ane Seferović, Saše Radojčića, Miroslava Aleksića, Jasmine Topić, Nenada Vujatovića, Seta Mikelsona, Lasla Blaškovića, Fione Samspon, Milana Rihtera, Stevana Tontića, Gabora Šejna, Vladimira Kopicla, Slobodana Zubanovića, Vesne Goldsvorti, Živorada Nedeljkovića, Rista Lazarova, Dragana Jovanovića Danilova, Fridriha Caunera, Normana Makejga, Ota Fenjvešija, Jelene Lengold, Ane Ristović, Slava Đorđa Dimoskog, Amira Ora, Saše Jelenkovića, Radomira Uljarevića i Marka Kravosa.

Magnetopoezija – poezija na magnetu

Povodom Svetskog dana poezije, ponovo su dostupne pesme na magnetu. Stihovi nekih od izabranih pesama Džejmsa Džojsa, Rastka Petrovića, Čarlsa Simića ili Jelene Lengold objavljeni su u formi poezije na magnetu. Cena jednog seta je 450 dinara u promotivnom periodu do kraja marta.

Pesme na magnetu nastale su u koprodukciji sa Magnetopoezijom. Pesme na magnetu mogu da se poruče preko Kluba čitalaca Arhipelag.

Kako ostvariti popuste?

Popuste možete ostvariti pouzećem bilo gde u Srbiji gde ste Vi ili oni koje volite (posredstvom sajta www.arhipelag.rs)

Najbolje od svega. Najbolje za sve. Izbor je jednostavan: ne možete pogrešiti.

Klub čitalaca Arhipelag
Terazije 29/II
011 33 44 536
011 33 44 427
063 16 43 609
e-mail: klub@arhipelag.rs

Izvor: Arhipelag
Fotografija: Magnetopoezija