Ljubav i seks u poznim godinama Magazin Godine Život i godine

Zaljubljeni: Norvežanka (92) i Šveđanin (87) pobegli iz doma za stare

Zaposleni u staračkom domu “Vilberg” u norveškom gradu Ejdsvoldu digli su uzbunu i pozvali policiju kad su videli “hodalicu” svoje 92-godišnje štićenice na parkingu, a od nje ni traga ni glasa…

Strahovali su da joj se nešto desilo, ali ubrzo su saznali da se živahna starica odvezla u Stokholm sa svojim mlađim draganom (87), Šveđaninom.

– Ovo je dirljiva ljubavna priča. Zamislite da ne možete na romantični odmor samo zato što ste stariji od 90. Gospođa nije uradila ništa nezakonito, ali nas je uplašila jer nije najavila da će otputovati – kaže upravnica doma Janka Holstad.

Dvoje vremešnih ljubavnika uživa u njegovoj kući kraj Stokholma. Njih dvoje su zajedno otkako je ona došla u dom, a vratiće se tamo sad za vikend, piše Local Norway a prenosi Kurir.

Pričica sa dalekog severa :) (ilustrovana fotografijom iz Ivanjice)…

Posted by Penzin on Mittwoch, 8. Juli 2015


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija