Ljubavna priča iz Ivanjice

Ljubavna priča iz Ivanjice

Fotografija „Ljubav’’ koju je lokalni fotograf Dejan Đurić zabeležio na ulicama Ivanjice postala je hit na društvenim mrežama. Naime, reč je o Marici (71) i Branislavu (78) Dimitrijević iz sela Ravna gora na Katićima, koji su u braku 53 godine.

Branislav je pre dve godine oslepeo a baka Marica o njemu brine s istom dozom ljubavi kao i prvog dana:

-Nije nam lako, ostali smo sami i stari na selu, deca otišla svojim putem. Ali lepo nam je kad smo zajedno. Deco moja ako ima ljubavi ima svega. – priča baka Marica i dodaje i da joj se Branislav uvek sviđao.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

-Kad me uzeo bila sam nesigurna, razmišljala da li je ljubav u pitanju ili zato što sam bila tu blizu u susednom zaseoku. Krivo bih rekla kad bih se žalila. Dajem ljubav ali je i dobijam. Bilo je trenutaka i kada se malo zavadimo, živi smo ljudi, ali sve je to bezazleno, kratkog daha. Pobedi ljubav na kraju. I to je moja poruka vama deco, volite se jer ljubav može da prebrodi sve nedaće – kaže baka Marica.

Dimitrijevići imaju dve ćerke , četvoro unučadi, jednu praunuku a još jedno praunuče je na putu.

– Stigle nas godine i Brana mi je nešto bolestan ali smo srećni zbog dece, neka su nam zdravo i zadovoljni, oni su plod naše ljubavi- zadovoljno završava priču Marica za 24 sata.