XXII Dečiji sajam od 5. do 7. oktobra na Beogradskom sajmu

Dvadeset i drugi Hot Wheels Dečiji sajam održava se od 5. do 7. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Svi zainteresovani će moći da posete sajam u petak od 12 do 19 časova  i za vikend od 10 do 19 časova. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Manifestaciju će svečano otvoriti ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u petak, 5. oktobra u 14 časova. Otvaranju će prisustvovati brojni zvaničnici,

Tokom trodnevne manifestacije za posetioce je pripremljeno 27 sati programa na velikoj sceni. Nastupi plesnih grupa, horova, kulturno-umetničkih društava, kao i animacije i predstave za decu doprineće nezaboravnoj atmosferi i provodu na XXII Dečijem sajmu. Program će sadržati i edukativne predstave i radionice za mališane, pa će tako Gradsko stambeno izvesti edukativnu predstavu „Lift nije igračka“.

Na Dečijem sajmu je postavljen i sportski teren kao i Tatami poligon borilačkih veština na kome će se predstaviti veliki broj saveza i sportskih klubova. Na sajmu će učestvovati i Teniski savez Beograda.

Zabave neće nedostajati ni roditeljima ni bakama ni dekama, koji će takođe imati priliku da učestvuju u različitim aktivnostima, kao što je „Tata, brzo mi presvuci Pampers“ ili će moći da, zajedno sa svojim mališanima, uzmu učešće na Puzijadi.

Takođe, moći će da posete štandove 92 izlagača i pronađu sve što je potrebno za njihove klince na jednom mestu, po povoljnim cenama. Ulice hale 3 biće ispunjene dečijom garderobom, hranom, potrebnom opremom za najmlađe, igraonicama za proslavu dečijih rođendana, školama jezika, muzičkim školama i sportskim klubovima.

Na sportskom terenu će se dešavati takmičenja u različitim sportskim disciplinama kao i predstavljanja različitih sportskih klubova i saveza.

Program i detaljnije informacije o izlagačima XXII Hot Wheels Dečijeg sajma dostupan je na Facebook stranici sajma, kao i na sajtu Dečijeg sajma.

Za organizaciju i zagarantovano dobar provod zaduženi su organizatori Snar group sa sponzorima – Hot Wheels, Rauch – Yippy, Frikom i Orbico.