Početna Magazin Godine XVIII Polimark dečiji sajam

XVIII Polimark dečiji sajam

XVIII Polimark dečiji sajam

XVIII Polimark dečiji sajam počinje u petak, 14. oktobra 2016. godine, u hali 3 Beogradskog sajma.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Svečano otvaranje XVIII Polimark dečijeg sajma biće održano u petak, 14. oktobra u 14 časova, a manifestaciju će ovoga puta otvoriti Goran Vesić, gradski menadžer i Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Katarina Karađorđević.

Naredna tri dana, u petak od 12 do 19 časova i za dane vikenda od 10 do 19 časova, posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova. Još dosta iznenađenja očekuje kako mališane tako i njihove roditelje.

Dčiji sajam konjićDok će se na bini neprestano smenjivati nastupi dečijih horova, pozorišnih predstava, folklornih društava, baletskih grupa i ostalih grupa dečijeg stvaralaštva, na sportskom terenu će se, pored predstavljanja školica sporta, voditi „prava borba“ među mališanima koji učestvuju u nagradnim igrama i raznim takmičenjima na Dečijem sajmu.

Prvi put na sajmu biće postavljen Tatami poligon borilačkih sportova gde će se predstaviti borilački klubovi. Kao i svake godine, Saobraćajna policija će se družiti sa decom i podučavati ih osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Žandermerija sa kojima prolaze posebnu obuku, a tu će biti i Vatrogasna brigada Beograda.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok roditelji na štandovima mogu dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste.

Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Prijatelji manifestacije osamnaestog Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Pufies.


Slike u ovom članku su sa prethodnog, XVII dečijeg sajma, a šta se na njemu sve dešavalo, možete pročitati u članku XVII Polimark dečiji sajam