Početna Ostalo Promo XVII Polimark dečiji sajam

XVII Polimark dečiji sajam

XVII Polimark dečiji sajam

Sedamnaesti Polimark dečiji sajam održaće se od 6. do 8. maja 2016. godine u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a organizatori i izlagači najavljuju dosta raznovrsnog programa i dobru zabavu za sve posetioce.

Posetioci će tri dana, u petak, 6. maja, od 12 do 19h i za dane vikenda (7. i 8. maj) od 10 do 19 časova, moći da uživaju u neprekidnom obrazovno-zabavnom programu koji ih očekuje na Polimark dečijem sajmu. Na manifestaciji će se, pored Teniskog saveza Srbije, predstaviti i Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Dečiji sajam Paradajz, lavić i jajeNa štandovima izlagača roditelji, bake i deke mogu da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok odrasli uživaju u razgledanju i kupovini poznatih dečijih brendova, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima.

Dečiji sajam Princ i princezaVeliko interesovanje kod dece predstavljaju nagradne igre i kreativne radionice, a tu je i ogromna igraonica od 150mzatim druženje sa klovnovima i omiljenim likovima iz crtanih filmova. Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti, pored Sportskog saveza Srbije, i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju.

Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, očekuje odlična prolećna zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XVII Polimark dečiji sajam.

U svakoj ulici na manifestaciji, u okviru štandova, smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok je veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Prethodni, XVI Polimark dečiji sajam posetilo je više od 35 hiljada ljudi, a posetioci su uživali u raznovrsnom programu i brojnim iznenađenjima koje su pripremili kako izlagači i organizatori.

Prijatelji manifestacije sedamnaestog Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano zaslužni su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Becutan.

Dečiji sajam Bina i publika velika