Magazin Godine Srbija Tehnologija i obrazovanje

VI andragoški dan

U Beogradu će, 6. i 7. decembra 2013. godine, biti održan VI andragoški dan Društva andragoga Srbije.

Andragoški dan je profesionalni skup andragoga koji organizuje Društvo andragoga Srbije u saradnji sa Društvom za obrazovanje odraslih, a uz podršku Katedre za andragogiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, Instituta za pedagogiju i andragogiju i Kluba studenata andragogije.

Na skupu biće razmatrane različite teme, a govoriće se, između ostalog, i o primeni Zakona o obrazovanju odraslih, ali i o novinama u obavljanju grupe poslova andragoga kao što su: trener, menadžer, savetnik, stručnjaka za karijerno vođenje i savetovanje itd.

Takođe, u okviru skupa biće održana i Četvrta skupština Društva andragoga Srbije.

Skup će početi u petak u 18h okupljanjem u sali Panorama, u hotelu Palace, a drugog dana skup će se održavati u prostorijama Filozofskog fakluteta.*

*Redakcija Penzina prvobitno je objavila da će VI andragoški dan biti održan samo u sali Palace. Izvinjavamo se organizatorima i čitaocima na načinjenoj grešci.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija