Početna Magazin Godine USPS: Zaboravni predsednik PUPS-a opet se setio penzionera

USPS: Zaboravni predsednik PUPS-a opet se setio penzionera

USPS: Zaboravni predsednik PUPS-a opet se setio penzionera

Udruženje sindikata penzionera Srbije (USPS) oglasilo se saopštenjem povodom nedavne izjave predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milana Krkobabića da ključeve Beograda drže najstariji.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ilustracija: Penzin.rs

Svaki put kad se na vidiku zalutalog PUPS-ovog broda naslute nekakvi izbori, Krkobabić Drugi Milan priseti se davno zaboravljenih penzionera u nadi da među njima postoje još neki koji slabašnim rukama drže pojas za spasavanje njegove trule lađe.

Tako se ovih dana predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije setio da u Beogradu živi 400 hiljada penzionera koji, po njegovoj tvrdnji, „drže ključ“ od kapije glavnog grada. Od kako se preko svoje penzionerske interesne zajednice dokopao ministarske fotelje, on je istog trenutka zaboravio na penzionere preko čijih se leđa ispentrao na novu poziciju.

Zaboravio je i Poštu iz koje je došao ostavljajući je na upravljanje svojoj bivšoj sekretarici pa se okrenuo poljoprivredi, selu, zadrugarstvu i seljanima shvatajući da među penzionerima nema više koga da prevari.

Ipak, zbog predstojećih izbora u Beogradu, našao je za shodno da prozbori koju reč o penzionerima računajući da će se možda neko od njih upecati da glasa za listu na kojoj bude PUPS. Najavio je i nekakvo Miholjsko okupljanje na kome će PUPS definisati pravac kretanja, uz tvrdnju da je njihov uspeh na izborima u Beogradu više nego zagarantovan.

Udruženje sindikata penzionera Srbije potpuno razume prvi deo ove najave koji se odnose na utvrđivanje pravca, jer je PUPS odavno izgubio kompas, a što se tiče drugog dela, podsećamo Krkobabića na poslovicu „Što je babi milo – to joj se i snilo“.

Ako već seljacima priča da je u Srbiji postignuta finansijska stabilnost bolje bi mu bilo da je prozborio koju reč o potrebi ukidanja neustavnih zakona kojima su zakinuti svi penzioneri u Srbiji.

Možda penzioneri stvarno drže ključ od beogradske kapije, ali Krkobabića i njegov PUPS neće pustiti unutra!

Izvršni odbor
Udruženja sindikata penzionera Srbije za grad Beograd