Vesti

Upozorenje Crvenog krsta Beograda sugrađanima

Beograđani, Crveni krst Beograd ne sakuplja novčane priloge “od vrata do vrata”. Prenosimo obaveštenje za javnost izdato ovim povodom.

Crvenom krstu Beograd se u poslednjih nekoliko dana obratilo više sugrađana i sugrađanki sa opština Stari grad i Vračar koji su nas pitali da li prikupljamo novac za siromašnu i bolesnu decu. Muškarci različitih godina i izgleda sa navodnom dokumentacijom (legitimacijom i spiskovima Crvenog krsta) tražili su novac za pomenute navode u njihovim zgradama iznoseći da su drugi davali veće sume novca.

Crveni krst Beograd obaveštava građane da nije u toku nikakva sakupljačka akcija novčanih priloga na teritoriji grada Beograda, odnosno da Crveni krst samo jednom godišnje prikuplja članarinu koja za odrasle iznosi 100 dinara, a za učenike 50 dinara.

Crveni krst novčane donacije dobija isključivo preko računa ili uplatnica.

Jedna od sugrađanki je danas, 12. februara 2018. godine, sa predstavnicima Crvenog krsta Beograd prijavila policiji slučaj koji je imala, pa se nadamo da će ova organizovana grupa biti uskoro uhvaćena.

Za dodatne informacije se možete obratiti Crvenom krstu Beograd na 011/2620 616.

Crveni krst Beograd


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija