Početna Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje ThinOptics – naočare uz mobilni telefon

ThinOptics – naočare uz mobilni telefon

ThinOptics – naočare uz mobilni telefon

ThinOptics su veoma tanke naočare za čitanje koje uvek možete nositi sa sobom jer su dizajnirane tako da stanu u veoma tanak „džep“ u sklopu fiksne futrole za mobilni telefon. 

Osnivač firme ThinOptics („tanka optika“), jednog dana dobio je SMS dok je vozio bicikl, a kod sebe nije imao naočare. Ispostavilo se da je to bila važna poruka od njegovog sina.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Odmah je rešio da se pozabavi problemom „mobilnih“ naočara – takvih naočara koje ćemo poneti mnogo češće nego što to činimo sa klasičnim, odnosno bar onoliko često koliko sa sobom nosimo i mobilni telefon.

Rešenje su veoma tanke naočare za čitanje koje uvek možete nositi sa sobom jer su dizajnirane tako da stanu u veoma tanak „džep“ u sklopu fiksne futrole za mobilni telefon.

Naravno, futrole i naočare su dizajnirane i tako da zadovolje i osnovne estetske kriterijume korisnika. Dostupne su u crnoj i beloj verziji – i rama naočara i futrole.

Ovo je samo još jedan proizvod u nizu koji pokazuje da svakodnevni proizvodi itekako imaju još mnogo mogućnosti za napredak, i da tržište potreba odraslih i starijih osoba nikako nije sasvim zaokruženo.